Ο Τούχελ ανοίγει την πόρτα για να συνεχίσει στη Μπάγερν: «Ολα είναι πιθανά»

Μόλις λίγες μέρες απομένουν για τον δεύτερο αγώνα των ημιτελικών του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, γι’ αυτό που γίνεται ακόμη πολύ περισσότερος λόγος είναι για το χάος γύρω από τον πάγκο της βαυαρικής ομάδας.

Αφού η διοίκηση της Μπάγερν, συμφώνησε να απολύσει τον Τούχελ στο τέλος της σεζόν, οι άνθρωποι της περυσινής πρωταθλήτριας έχουν ήδη τους Τσάμπι Αλόνσο, Τζούλιαν Νάγκελσμαν και Ραλφ Ράνγκνικ να απορρίπτουν τις προτάσεις που τους κατέθεσαν για να αναλάβουν τα ηνία. Τώρα, ο ίδιος ο Τούχελ είναι για άλλη μια φορά στα πρωτοσέλιδα, καθώς δεν ήθελε να αποκλείσει το ενδεχόμενο να συνεχίσει να είναι στην τεχνική ηγεσία μετά το καλοκαίρι.

Συνέβη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, πριν από τον αγώνα με τη Στουτγάρδη που θα γίνει αυτό το Σάββατο. «Η λύση της σύμβασης έχει συμφωνηθεί. Αυτό είναι γεγονός. Αλλά κάθε σύμφωνο μπορεί να ακυρωθεί από κοινού, όπως μπορείτε να δείτε. Γιατί είχαμε συμβόλαιο σε ισχύ και συμφωνήσαμε να το λύσουμε. Αλλά όλα είναι πιθανά», ήταν τα λόγια του Τούχελ, τα οποία ερμηνεύτηκαν ως νεύμα προς την Μπάγερν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι ειδικοί δεν καταλαβαίνουν ότι η Μπάγερν θέλει ακόμα να ξεφορτωθεί έναν προπονητή, που βρίσκεται ένα βήμα, πριν βάλει την ομάδα του στον τελικό του Champions League.

Όταν ρωτήθηκε για τους πολυάριθμους προπονητές, που ακούγονται το τελευταίο διάστημα, ο Τούχελ δεν ήθελε να μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά ξεκαθάρισε ότι, η Μπάγερν δεν έχει χάσει ούτε ένα κομμάτι ελκυστικότητας: «Όχι, το πιστεύω. Η θέση ήταν αρκετά ελκυστική για μένα. Κατά τα λοιπά, θα προτιμούσα να σιωπήσω επί του θέματος. Αυτή τη στιγμή είμαι προπονητής.

Έχουμε ελκυστικά καθήκοντα μπροστά μας, θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό του Champions League. Αυτό που είναι ξεκάθαρο για μένα είναι ότι το μέλλον της Μπάγερν δεν μου φαίνεται ανησυχητικό», κατέληξε ο προπονητής.

To Top