Ο Τούχελ θέλει τον Ορτέγκα της Σίτι, plan b ο Ντε Χέα

Πρώτος στόχος της Μπάγερν για τη θέση του τερματοφύλακα είναι ο Στέφαν Ορτέγκα της Μάντσεστερ Σίτι, όπως μεταδίδει το Sky Sports. Δεύτερος στη λίστα ο Ντάβιντ Ντε Χέα.

Η Μπάγερν μετά την απόκτηση του Χάρι Κέιν συγκεντρώνεται πλήρως στην υπόθεση του τερματοφύλακα. Αρκετά ονόματα έχουν ακουστεί τους τελευταίους μήνες, όμως όλα δείχνουν πως οι Βαυαροί έχουν στρέψει την προσοχή τους σε δύο γκολκίπερ.

Σύμφωνα με τον Φλόριαν Πλέτενμπεργκ του Sky Sport, ο Τόμας Τούχελ τηλεφώνησε στον Στέφαν Ορτέγκα και τον θέλει διακαώς. Ο 30χρονος Γερμανός έχει συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι έως το 2025 και αποκτήθηκε το 2022 ως ελεύθερος από την Μπίλεφελντ.

Οι πολίτες είναι ενήμεροι για το βαυαρικό ενδιαφέρον, ωστόσο πρόκειται να πάρουν την όποια απόφασή τους μετά το UEFA Super Cup του Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Plan B παραμένει ο Ντάβιντ Ντε Χέα. Ο Πλέτενμπεργκ αναφέρει πως ο Ορτέγκα είναι η προτεραιότητα, ωστόσο η Μπάγερν έχει κάνει συζητήσεις με τον Ισπανό τερματοφύλακα και την εκπροσώπησή του.

Ο Ντε Χέα έχει δώσει το πράσινο φως για τη μετακίνησή του στην Μπάγερν, έτσι εάν οι Βαυαροί το αποφασίσουν δεν θα είναι πρόβλημα να τα βρουν στους όρους του συμβολαίου.

To Top