Ο Τράιος για τον ρόλο του Κάμπος, τους Ισπανούς και τις μεταγραφές

Ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Γαλανού, Περικλής Τράϊος, μίλησε και απάντησε σε ερωτήματα που αφορούν την κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, τη μεταγραφολογία, τους Ισπανούς επενδυτές, αλλά και την κατάσταση στον Ερασιτέχνη Άρη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Focus 103,6:

Σχετικά με τη φιλοξενία από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος:

Αντιμετωπίσαμε κάποιες μεμονωμένες άσχημες συμπεριφορές στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας. Δυστυχώς αυτές οι συμπεριφορές είναι «κληρονομιά» προηγούμενων διοικήσεων εξαιτίας των οποίων είμαστε υποχρεωμένοι να ζήσουμε για δύο χρόνια το μαρτύριο της τρίτης κατηγορίας και μετέπειτα της Football League, έως ότου επιστρέψουμε στη φυσική μας θέση.

Είμαστε περαστικοί από την κατηγορία και δε δίνουμε ιδιαίτερη βάση σε τέτοια περιστατικά, ενδεχομένως όμως να υπάρξουν ξανά. Ο Άρης δεν απαιτεί σεβασμό, αλλά αυτός επιβάλλεται σε κάθε μια από αυτές τις ομάδες της συγκεκριμένης κατηγορίας που έχουν την ευλογία να παίξουν απέναντι σε ένα τεράστιο σωματείο.

Θέλω μόνο να σταθώ στο αίτημα του Άρη σε όλες τις ομάδες της κατηγορίας για χορήγηση εισιτηρίου 5 ευρώ στους οπαδούς μας. Καταλαβαίνω πως για τις ομάδες παρουσιάζεται μία πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε να βελτιώσουν τα οικονομικά τους όταν υποδέχονται τον Άρη, αλλά θα πρέπει να σεβαστούν και το ότι υπάρχει οικονομική κρίση αλλά και το γεγονός πως πρέπει να δείξουν σεβασμό σε ένα πολύ μεγάλο οπαδικό και οργανωμένο κίνημα, όπως είναι αυτό της ομάδας μας.

Σχετικά με το Ισπανικό επενδυτικό ενδιαφέρον:

Ο Άρης αποτελεί γωνιακό μαγαζί αυτή τη στιγμή και είναι λογικό να προσελκύει επενδυτικό ενδιαφέρον, ειδικά από τη στιγμή που τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα ξαναγίνει Π.Α.Ε., μετά την άνοδό της στη Football League.

Οι συζητήσεις με τους συγκεκριμένους κυρίους ήταν θεωρητικές, δεν υπήρξε τίποτα το ουσιαστικό μέχρι στιγμής. Ο κόσμος του Άρη όμως να μένει ήρεμος, γιατί έχει την τύχη επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος να είναι ένας πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας αλλά και πολύ σκληρός dealer, ο Γιώργος Γαλανός, ο οποίος θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για την ομάδα και δε θα την παραδώσει σε κάποιον, αν δεν είναι απόλυτα σίγουρος για τις προθέσεις του.

Σχετικά με την ηρεμία που επικρατεί στην ομάδα:

Επιτέλους θα έλεγα. Πράγματι ο Πάολο Κάμπος αλλά και ο Γιάννης Τοπαλίδης έχουν φέρει την απαραίτητη ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Καθημερινά γίνεται σοβαρή δουλειά. Ο προπονητής μας έχει καταφέρει να κερδίσει το σεβασμό όλων των ποδοσφαιριστών, ενώ ο Γιάννης Τοπαλίδης, έχοντας γράψει τη δική του ιστορία στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, προσφέρει πολλά με την τεχνογνωσία του.

Ο κ. Σίτσας αλλά και ο κ. Μπουγιουκλής προσφέρουν και αυτοί καθημερινά ότι έχουν και δεν έχουν ώστε η ομάδα να σφυρηλατήσει τον απαραίτητο χαρακτήρα που χρειάζεται.

Φυσικά η ομάδα είχε δυσκολία προσαρμογής στην κατηγορία, στην αρχή του πρωταθλήματος, λόγω του ότι ήταν πρωτόγνωρο το γεγονός της παρουσίας αυτής της ομάδα στη συγκεκριμένη κατηγορία, παρόλα αυτά πλέον διαθέτει το καλύτερο δυναμικό στην κατηγορία και αυτό που απομένει είναι να το αποδεικνύει κάθε Κυριακή στο γήπεδο.

Σχετικά με τις μεταγραφές:

Η αλήθεια είναι ότι έχουν προταθεί πάρα πολλοί παίκτες. Από τον προπονητή και το τεχνικό επιτελείο έχουν ζητηθεί συγκεκριμένα πράγματα. Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, είναι διατεθειμένος να βάλει βαθειά το χέρι στην τσέπη για την περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ.

Βασικό μας μέλημα να αποκαταστήσουμε τη χαμένη αξιοπιστία της ομάδας στο οικονομικό κομμάτι, απέναντι στους ποδοσφαιριστές, αλλά και να δημιουργήσουμε ξανά σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους.

Σχετικά με τις εξελίξεις στον Ερασιτέχνη:

Υπάρχει απόλυτη ταύτιση απόψεων με τον Ερασιτέχνη. Βασικός στόχος και της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και του Ερασιτέχνη είναι η εκκαθάρισης της Π.Α.Ε. Ο Ερασιτέχνης αντιμετωπίζει προβλήματα σε πολλά τμήματα και χαίρομαι που εκεί υπάρχουν άνθρωποι που καθημερινά δίνουν τη δική τοςυ μάζη για το καλό του Άρη.

Σχετικά με το Νίκο Γκάλη που σήμερα συμπλήρωσε 35 χρόνια από το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σαν Έλληνας πρώτα απ’ όλα, σαν κάτοικος αυτής της πόλης, αλλά και σαν Αρειανός. Ο άνθρωπος αυτός έδωσε τεράστια χαρά σε ολόκληρο το έθνος μας και μας έκανε όλους περήφανους. Πρέπει να αξιοποιηθεί κατάλληλα. Για μας η πόρτα του «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι πάντα, μα πάντα ανοιχτή να τον φιλοξενήσει για να δει από κοντά ένα παιχνίδι της ομάδος μας.

To Top