ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Τραμπ και η «θύελλα» που έχει προκαλέσει εξώφυλλο στο περιοδικό Time

Έναν απολογισμό του ταραχώδους πρώτου μήνα του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ, κάνει το περιοδικό Time, αφιερώνοντας ένα ακόμα εξώφυλλο στον Αμερικανό πρόεδρο.

Καθισμένος στο γραφείο του στον Λευκό Οίκο, ο Ντόναλντ Τραμπ απεικονίζεται σοβαρός εν μέσω μιας θύελλας, που ανεμίζει τα μαλλιά του αλλά τις στοίβες των χαρτιών δίπλα του. «Δεν υπάρχει τίποτα να δει κανείς», γράφει το εξώφυλλο.

Το σχετικό άρθρο του περιοδικού έχει τίτλο «Μέσα στο χάος του Λευκού Οίκου του Ντόναλντ Τραμπ», και αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο αντιμεταναστευτικό διάταγμα που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, καθώς και στις αποκαλύψεις για τις επαφές μελών του επιτελείου Τραμπ με ρώσους διπλωμάτες προεκλογικά αλλά και την πρόσφατη παραίτηση του συμβούλου για ζητήματα εθνικής ασφάλειας, Μάικλ Φλιν.

«Για δύο χρόνια ο Ντόναλντ Τραμπ, υπήρξε αυθεντία στην τέχνη της αποδιοργάνωσης», τονίζει το Time, προσθέτοντας πως «η αποδιοργάνωση της κυβέρνησης -ο δημιουργός των κανόνων που παραβιάζει τους κανόνες- αποδεικνύεται πιο κοστοβόρα».

«Σε τελική ανάλυση, ο Τραμπ είναι ο μόνος που μπορεί να ηρεμήσει την καταιγίδα, να την επεκτείνει ή απλά να αφήσει το σόου να συνεχιστεί», επισημαίνεται στο άρθρο.

Πηγή: lifo.gr

To Top