Ο Τριανταφυλλάκος έχει έναν στόχο: “Να αποδείξω την αξία μου στο γήπεδο” (photos)

Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος μπήκε στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου του. Έχει να αποδείξει πολλά. Πρώτα στον εαυτό του και μετά στην ομάδα με την οποία αγωνίζεται. Πρέπει να πείσει τον Άρη ότι έχει θέση στην ομάδα και αξίζει να του δοθεί ένα νέο συμβόλαιο. Ο ίδιος περιμένει πως και πως αυτή τη χρονιά, για να δείξει ότι μπορεί…

Η συνέντευξη του Βασίλη Τριανταφυλλάκου στο “Metrosport”:

Βασίλη, η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερη για σένα, αφού είναι η τελευταία του συμβολαίου σου με τον Άρη, έχεις ένα επιπλέον κίνητρο;

Είναι η χρονιά που πρέπει να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Πρέπει να αποδείξω την αξία μου στο γήπεδο και ή να ανανεώσω ή να βρω άλλον σταθμό για την καριέρα μου. Είναι νωρίς βέβαια να συζητάμε αυτό το ενδεχόμενο.

Ισχύει ότι υπήρχε ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού;

Ναι, είχα κάποιες προτάσεις αλλά προτίμησα να τιμήσω το συμβόλαιό μου με τον Άρη.

Νιώθεις πιο έτοιμος για τη νέα χρονιά;

Οι εμπειρίες και οι παραστάσεις σε βοηθάνε για κάθε επόμενη χρονιά. Γίνεσαι πιο δυνατός και αποκτάς μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Έτσι κι εγώ…

Σε ποια θέση θα σε δούμε φέτος, γιατί μέσα στη χρονιά άλλαξες πολλές;

Μέχρι στιγμής με έχει χρησιμοποιήσει αμυντικό χαφ. Μία θέση που μου ταιριάζει και πιστεύει ότι μπορώ να ανταπεξέλθω. Από τη μεριά μου, απλά προσπαθώ για το καλύτερο.

Όταν ήρθες στον Άρη, πριν από δύο χρόνια, περίμενες καλύτερα τα πράγματα;

Στην αρχή ναι. Μετά όμως έγιναν δύσκολα και στην πορεία χειροτέρευαν. Τώρα προσπαθούμε να κάνουμε μια καινούργια αρχή.

Ήρθες με διοίκηση Αθανασιάδη, συνέχισες με την προσωρινή και άλλες δύο και τώρα πάλι με νέα…

Είναι πρωτότυπο οι τόσες αλλαγές σε διοικητικό αλλά και αγωνιστικό επίπεδο μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Το θέμα είναι οι διοικήσεις που αναλαμβάνουν να ξέρουν να συμπεριφέρονται.

Το αισθάνεστε πλέον αυτό;

Αν και είναι πολύ νωρίς, αλλά μέχρι τώρα αισθανόμαστε μια ασφάλεια.

Η προετοιμασία πως κυλάει;

Είναι μία από τις δυσκολότερες που έχω κάνει στην καριέρα μου. Δουλεύουμε βάσει του προγραμματισμού. Δίνεται ιδιαίτερα έμφαση στα τρεξίματα μέχρι τώρα και στην αντοχή.

Η φράση αυτή έχει ακουστεί πολλές φορές σε περίοδο προετοιμασίας όμως, τι την κάνει να ξεχωρίζει;

Η δύναμη και η ένταση που έχουν οι προπονήσεις.

Η χρονιά πέρυσι εξελίχθηκε πολύ άσχημα για τον Άρη, είχε όμως καλό τέλος. Τι είναι αυτό που μπορεί να αλλάξει για φέτος;

Μέχρι τώρα έχουνε αλλάξει πολλά. Μέχρι τώρα καταρχήν η διοίκηση δείχνει μια σοβαρότητα απέναντί μας, υλοποιεί τις υποσχέσεις της. Δουλεύουμε πιο οργανωμένα σε όλα τα επίπεδα.

Ποια θα είναι η αγωνιστική φιλοσοφία;

Η ομάδα που χτίζουμε θα διακρίνεται για την πειθαρχία της. Στο γήπεδο θέλουμε να βγάζουμε την καλύτερη εικόνα.

Έχει δοθεί η εντύπωση ότι το κλίμα πέρυσι στα αποδυτήρια δεν ήταν και το καλύτερο. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Το σίγουρο είναι ότι φέτος θα είναι διαφορετικό. Είμαστε ομάδα ως επί το πλείστον νεαροί. Έχουμε δύο ξένους στην ομάδα, τον Αγκάνθο και τον Πουλίδο τους οποίους εμείς οι μικρότεροι βλέπουμε σαν πατεράδες μας  και αυτοί σαν γιοί τους! Επίσης, γνωριζόμαστε αρκετά ο ένας με τον άλλον και αυτό θα βοηθήσει την ομάδα να προχωρήσει.

Ο κόσμος δεν θα αντέξει μία ακόμη τόσο ψυχοφθόρα χρονιά. Έχεις να του πεις κάτι;

Και για εμάς ήταν δύσκολη η χρονιά, όχι μόνο για τον κόσμο. Φέτος ελπίζω ότι τα πράγματα θα κυλήσουν πολύ πιο καλά. Αυτό που κρατάω είναι η τελευταία εικόνα και το κλίμα μετά το ματς με την Τρίπολη. Είναι αξέχαστες στιγμές. Απλά, να ξέρει και ο κόσμος ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να προχωρήσουμε.

To Top