Ο τρομακτικός χούλιγκαν που κυνηγά η αστυνομία του Σέφιλντ

Πριν από την αναμέτρηση της Σέφιλντ Γουένσντεϊ στη League One με την Πλίμουθ Αργκάιλ τον περασμένο Φεβρουάριο έγιναν κάποια επεισόδια.

Η αστυνομία του Νότιου Γιορκσάϊρ ερευνά αυτό το περιστατικό βίας κι έδωσε στη δημοσιότητα μια παράξενη φωτογραφία ενός υπόπτου, για τον οποίο οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αστειεύτηκαν ότι μοιάζει με τον κακό του Χάρι Πότερ, Λόρδο Βόλντεμορτ.

Η απόκοσμη φιγούρα, που έχει ένα μεγάλο φαλακρό κεφάλι, σκούρα μάτια και μυτερό πηγούνι, συγκρίθηκε επίσης με τον βρικόλακα Nosferatu και τον Uncle Fester από τους χρήστες των social media.

Η αστυνομία του Νότιου Γιορκσάϊρ έχει πλημμυρίσει με περισσότερα από 300 σχόλια που κοροϊδεύουν τα περίεργα χαρακτηριστικά του ατόμου κάτω από τη φωτογραφία.

Ένας αστειεύτηκε: «Ο Λόρδος Βόλντεμορτ κάνει πολύ καλά τον εαυτό του». Ένας άλλος ειρωνεύτηκε: «Ο θείος Φέστερ άφησε τον εαυτό του να φύγει». Ένας τρίτος ρώτησε: «Είναι άνθρωπος; Νόμιζα ότι αυτή ήταν μια ανάρτηση για εξωγήινους που εντοπίστηκαν μέχρι που είδα ότι ήταν η SYP που την έβαλε.»

Ένας άλλος χρήστης αστειεύτηκε: «Τζίε, αν ήσουν εσύ, θα παρατούσες τον εαυτό σου για να αποδείξεις ότι δεν φαίνεσαι τόσο κακός». Και ένας άλλος χρήστης είπε: «Νομίζατε ότι ο Bronson δεν απελευθερώθηκε;»

Μερικοί χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επέκριναν επίσης την αστυνομία για τη χρήση της φωτογραφίας, η οποία είπε ότι ήταν απίθανο να οδηγήσει σε επιτυχή ταυτοποίηση.

Ένας έγραψε: «Δορυφόροι που μπορούν να κάνουν ζουμ από το διάστημα. Τηλεσκόπια ικανά να βλέπουν καθαρά το φεγγάρι… και αυτή είναι η καλύτερη εικόνα που έχουν». Ένας άλλος είπε: «Έλα τώρα, μπορούμε να δούμε το σύμπαν με μια καλή κάμερα και η αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ εξακολουθεί να χρησιμοποιεί μια παλιά κάμερα μιας χρήσης της Kodak».

Η αστυνομία ζήτησε βοήθεια για τον εντοπισμό του άνδρα στη φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε στις 4 Φεβρουαρίου 2023, πριν από τη νίκη με 1-0 της Σέφιλντ Γουένστεϊ κόντρα στην Πλίμουθ στο στάδιο Χίλσμπορο. Η αστυνομία είπε ότι οι οπαδοί συγκρούστηκαν στα τουρνικέ έξω από το γήπεδο.

To Top