Ο Τσάβι έβαλε τέλος στις… φήμες: «Νιώθω προστατευμένος από την Μπαρτσελόνα»

Επιστροφή στην ευρωπαϊκή δράση για την Μπαρτσελόνα, η οποία είναι έτοιμη να κοντραριστεί με την Πόρτο (28/11, 22:00) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Οι «Μπλαουγκράνα» βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου και σε ισοβαθμία με την Πόρτο, έχοντας από εννιά βαθμούς, ενώ στην τρίτη θέση ακολουθεί η Σαχτάρ Ντόνετσκ με έξι πόντους.
Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ένα 24ωρο πριν από τη σέντρα, ο Τσάβι έσπευσε να δώσει ένα τέλος στα διάφορα σενάρια από δημοσιεύματα που τον θέλουν να μένει εκτός Μπαρτσελόνα.

«Νιώθω προστατευμένος από τον σύλλογο. Μιλάω συχνά τόσο με τον πρόεδρο όσο και με τον Ντέκο. Ξέρουν πως δουλεύουμε και νιώθω πως έχουμε την εμπιστοσύνη τους. Πιστεύω πως θα παίξουμε καλά ξανά και θα πάρουμε τα αποτελέσματα. Αν δεν το πίστευα δεν θα ήμουν εδώ…», ανέφερε ο Καταλανός τεχνικός βάζοντας τέλος στη φημολογία.

«Δεν αναφέρομαι στους οπαδούς, αλλά στα ΜΜΕ που είναι υπερβολικά. Η κριτική του Τύπου επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές κι αυτός είναι ο λόγους που σήμερα δεν παίξαμε καλά. Πέρυσι ήμασταν πολύ χειρότεροι από φέτος. Προσπαθώ να μεταδώσω ηρεμία στο ρόστερ μας, διότι υπάρχει μία υπερβολική νευρικότητα. Η κριτική από τον Τύπο επηρεάζει ιδιαίτερα τους νεότερους ανθρώπους. Ο Τύπους έλεγε ότι ήμουν ο καρκίνος της Μπάρτσα και τώρα είμαι εδώ ως προπονητής», δήλωσε μεταξύ άλλων.

To Top