Ο Τσαγκρώνης προσπαθεί να εξηγήσει τα ανεξήγητα για την τραγική απόφαση της ΕΟΚ!

Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης αναφέρθηκε στην εκτός πραγματικότητας απόφαση της ομοσπονδίας να μην δοθούν εισιτήρια στις δύο ομάδες του τελικού και αυτά να μοιραστούν στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου.

Ο παράγοντας της ΕΟΚ μίλησε στο “Αθλητικό Μετρόπολις” και τόνισε αρχικά πως “η τελική μας απόφαση είναι δοθούν από τριάντα προσκλήσεις στα δύο σωμάτια. Αν δίναμε εισιτήρια σε οργανωμένους το μισό γήπεδο να είναι μισοάδειο, αφού θα αναγκαζόμασταν να έχουμε νεκρές ζώνες μεταξύ των οπαδών του Άρη και του Παναθηναϊκού. Εμείς θέλουμε ένα γεμάτο γήπεδο χωρίς θερμοκέφαλους οπαδούς”.

Για τα μέτρα που θα παρθούν προκειμένου να μην εισχωρήσουν οπαδοί στο γήπεδο: «Θα δίνονται εισιτήρια μόνο με την ένδειξη ταυτότητας. Ο κάθε κάτοχος θα κάθεται στην καρέκλα που αναγράφει το εισιτήριο του. Ακόμα, τα εισιτήρια θα είναι διασπαρμένα, ώστε να μην μπορούν να δημιουργήσουν οπαδοί πύρινες, Εξάλλου εδώ στην Κρήτη, λίγο πολύ, όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Θα υπάρχουν αρκετοί έλεγχοι πριν την είσοδο στο γήπεδο. Το συγκεκριμένο γήπεδο είναι χωρητικότητας 5.200 θέσεων και θεωρώ ότι είναι το πλέον κατάλληλο για τη διεξαγωγή του τελικού. Δε θα μπορούσε να γίνει ο τελικός ούτε στην Αθήνα ούτε στη Θεσσαλονίκη, λόγο φόβου επεισοδίων. Εμείς θέλουμε να κάνουμε μια γιορτή. Πρέπει τα γήπεδα να είναι γεμάτα από φιλάθλους και όχι από οπαδούς. Να μην γίνονται οι άσχημες συμπεριφορές πρωταγωνιστές στα γήπεδα”.

 

To Top