Ο Τσαλδάρης (ακόμα) περιμένει…

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης εξακολουθεί να περιμένει τον Άρη, ειδικά όσο δεν υπάρχουν άλλες προτάσεις στα χέρια του που να τον ικανοποιούν. Είναι άγνωστο μέχρι πότε θα περιμένει, όμως ο χρόνος πιέζει πλέον τους κίτρινους, που καλούνται να βρουν τις εγγυήσεις και να τις δώσουν στον Έλληνα γκαρντ.

Αρκετοί άνθρωποι του Άρη, εντός κι εκτός διοίκησης μίλησαν χθες με τον Τσαλδάρη λόγω της ονομαστικής γιορτής του. Του ευχήθηκαν και άκουσαν από τον 30χρονο γκαρντ να επαναλαμβάνει ότι θέλει να παίξει στον Άρη και να βάλει την υπογραφή του στο διετές συμβόλαιο που του έχει προταθεί.

Η τελευταία ενημέρωση που είχε ο εκπρόσωπος του παίκτη είναι πως την προσεχή Δευτέρα θα υπάρξει μια πιο ξεκάθαρη κατάσταση στα διοικητικά και λογικά θα είναι σε θέση η ΚΑΕ να πάρει μια οριστική απόφαση, είτε να δώσει στον Τσαλδάρη τις εγγυήσεις (που είναι και το πιο πιθανό), είτε όχι. Ο παίκτης εξακολουθεί να προπονείται ατομικά στο κλειστό του Αγίου Θωμά, ώστε ανά πάσα στιγμή να είναι έτοιμος να μπει και να παίξει.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής περιμένει. Ευελπιστεί ότι θα μπορέσει να έχει τον Τσαλδάρη σε ένα από τα δύο επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια. Ο Άρης μετά τον Κολοσσό παίζει με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και με τον ΚΑΟΔ στη Δράμα, παιχνίδια που είναι και δύσκολα και κρίσιμα.

To Top