Ο Τσαλδάρης περιμένει τον Άρη…

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης έχει απαντήσει θετικά στην οικονομική προσφορά του Άρη και πλέον περιμένει τους κίτρινους να του δώσουν τις απαραίτητες εγγυήσεις για το συμβόλαιό του, ώστε να μετουσιωθεί η προφορική συμφωνία σε υπογραφή συμβολαίων.

Αυτό είναι το σκηνικό στην υπόθεση Τσαλδάρη, όπως έχει διαμορφωθεί τα τελευταία 24ωρα. Ο Δημήτρης Τσαλδάρης παραμένει στον Πειραιά και περιμένει πότε θα τον καλέσουν οι κίτρινοι, για να του δώσουν τις απαραίτητες εγγυήσεις για το συμβόλαιό του, το οποίο θα υπογράψει και θα τεθεί κατευθείαν στην διάθεση του Βαγγέλη Αλεξανδρή. Διαπιστώθηκε και χθες ότι η ομάδα έχει ανάγκη από έναν παίκτη “ηγέτη” στην περιφέρεια, που θα διαθέτει και εμπειρία και έφεση στο σκοράρισμα. Ο Τσαλδάρης είναι η ιδανικότερη λύση, όμως για να έρθει, θα πρέπει να δώσει η ΚΑΕ τις εγγυήσεις που ζητάει ο παίκτης.

Ακριβώς σε αυτό το σημείο, μπαίνει στο προσκήνιο η στάση της ΣΑΡΙΣΑ. Τα μέλη της εταιρείας αστικής ευθύνης θα προσπαθήσουν να συναντηθούν την Κυριακή ή αλλιώς στις αρχές της επόμενης βδομάδας, ώστε να αποφασίσουν αν και με ποιο τρόπο θα συμβάλλουν στην ενίσχυση του ρόστερ.

Πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος έχει ζητήσει δύο παίκτες. Η ΚΑΕ περιμένει την ΣΑΡΙΣΑ να υλοποιήσει την απόφασή της που είχε λάβει στις 21 Ιουλίου, για συνδρομή στην κάλυψη συμβολαίου ενός ή δύο παικτών.

Την δεδομένη χρονική στιγμή ο Άρης δεν κινδυνεύει να χάσει τον Τσαλδάρη, όμως όσο περνούν οι μέρες δεν θα πρέπει κανείς να αποκλείσει το ενδεχόμενο να προκύψει ενδιαφέρον για τον διεθνή γκαρντ από την Ιταλία.

To Top