ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Τσαϊρέλης είπε “ναι” στον διακανονισμό της ΚΑΕ…

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης αποδεικνύει για άλλη μια φορά στην πράξη και χωρίς τυμπανοκρουσίες και φανφάρες ότι νοιάζεται για τον Άρη, ότι έχει πονέσει αυτή τη φανέλα και αντιλαμβάνεται την δύσκολη κατάσταση.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Παρότι έχει λαμβάνειν ολόκληρο το φετινό συμβόλαιο (ότι πληρώθηκε από τη διοίκηση Γουλιέλμου αφορούσε τις… προπέρσινες αποδοχές), αλλά και χρήματα που αφορούν παλιότερα συμβόλαια και είχαν μπει στο άρθρο 99, ο Έλληνας φόργουορντ δέχθηκε να διακανονίσει σε βάθος χρόνου την οφειλή που έχει η ΚΑΕ αποδεχόμενος μάλιστα και “κούρεμα” της οφειλής.

Ο Τσαϊρέλης ήταν υπόδειγμα επαγγελματία όσο φορούσε την κίτρινη φανέλα, έβαλε πλάτη στα πολύ δύσκολα μέσα στη χρονιά και βάζει πλάτη ακόμα και μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Άρη. Χωρίς… αρειανοσύνες, χωρίς βαρύγδουπες δηλώσεις, αλλά με πράξεις.

Φυσικά υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που έχουν συμφωνήσει να διακανονίσουν οφειλές και προσεχώς η ΚΑΕ θα είναι σε θέση να ανακοινώσει συμφωνίες, ωστόσο ο Τσαϊρέλης ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη οφειλή που είχε η ΚΑΕ σε Έλληνα παίκτη, μετά τον Βασίλη Καββαδά.

To Top