Ο Τσιάρας πέρασε από το Παλέ, είδε φίλους και πρώην συμπαίκτες και μίλησε για το Κύπελλο! (photos)

Ο Γιώργος Τσιάρας αγωνίζεται στην Ρουμανία, αλλά βρέθηκε σήμερα στο Αλεξάνδρειο, αφού δεν υπάρχουν υποχρεώσεις και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους περσινούς συμπαίκτες του, αλλά και την διοίκηση.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ “ο πρώην παίκτης του Άρη, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για τις ημέρες των εορτών και δεν παρέλειψε να επισκεφθεί το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο. Ο Γιώργος Τσιάρας πέρασε πρώτα από τα γραφεία της Άρη Κ.Α.Ε. την Παρασκευή (27/12), όπου συνομίλησε με τον Πρόεδρο, κ. Λευτέρη Αρβανίτη και το προσωπικό των γραφείων, ανταλλάσσοντας ευχές.

Στη συνέχεια, συνομίλησε και με τους πρώην συμπαίκτες του, πριν από την μεσημεριανή προπόνηση, όπου τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν! Σημείο αναφοράς των συζητήσεων, η επιτυχία της πρόκρισης του Άρη στον τελικό του Κυπέλλου”.

Ο Τσιάρας έκανε και δηλώσεις τονίζοντας πως “είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα συνάντησα φίλους, με τους οποίους πέρασα την περσινή χρονιά. Χάρηκα πάρα πολύ για την ομάδα και για τους πρώην συμπαίκτες μου που πέρασαν στον τελικό του Κυπέλλου. Πρόκειται σίγουρα για μία μεγάλη επιτυχία. Τους εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα”.

 

To Top