Ο Τσιτσαρίτο ξεπέρασε Μάρκες και… Καστίγιο!

Ο Νέρι Καστίγιο βρίσκεται σε αγωνιστική πτώση, δεν έχει δείξει τίποτα από την ποδοσφαιρική του αξια ως παίκτης του Άρη, είναι εκτός ομάδας, όμως σύμφωνα με τους Μεξικανούς παραμένει διαχρονικά ο τρίτος κατά σειρά παίκτης σε αξία στην αγορά, πίσω από τον Τσιτσαρίτο Ερνάντες και τον Ράφα Μάρκες!

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Diario de Yucatan” ο Τσιτσαρίτο έχει καταφέρει ως ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γουνάιτεντ να αυξήσει την ποδοσφαιρική του αξία στα 24,8 εκατομμύρια δολάρια από τα 15,1 εκατ. δολάρια που ήταν όταν πήγε στην αγγλική ομάδα. Η εφημερίδα επικαλείται ως πηγή για τα νέα αυτά δεδομένα το αγγλικό σάιτ που εκτιμάει την αξία κάθε ποδοσφαιριστή στην Ευρώπη (transfermarkt.co.uk).

Ο Τσιτσαρίτο ξεπέρασε τον Ράφα Μάρκες, ο οποίος το 2006 η αξία του είχε φτάσει στα 22 εκατομμύρια δολάρια, ως αρχηγός της Μπαρτσελόνα και βασικότατο στέλεχος.

Τρίτος σε αξία διαχρονικά είναι ο Νέρι Καστίγιο για τον οποίο η Σαχτάρ ξόδεψε 15 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από τον Ολυμπιακό.

Ο παίκτης του Άρη παραμένει υψηλά σε αυτή την λίστα παικτών, όμως η πραγματική του αξία μέσα στο γήπεδο έχει δυστυχώς μειωθεί αισθητά…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top