Ο Τσιώλης επέμεινε: “Εμείς θέλαμε να παίξουμε”

Ακόμα και στον Τύπο της Τρίπολης ο Σάκης Τσιώλης επανέλαβε πως ο Αστέρας ήθελε να γίνει το παιχνίδι χθες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και δεν θα έπρεπε να διακοπεί!

Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο πρώην τεχνικός του Άρη υπογράμμισε σε δηλώσεις του στο “arcadiasports.gr” πως «είναι κρίμα για αυτό που έγινε. Πιστεύω θα κερδίζαμε τον αγώνα έτσι και αλλιώς. Ήμασταν μπροστά στο σκορ με 1-0 όταν έγινε η διακοπή και παίζαμε πολύ καλά. Κάναμε γρήγορο και συνδυαστικό παιχνίδι. Με στεναχωρεί το ότι αυτός ο αγώνας διεκόπη. Με στεναχωρεί πολύ. Παίζαμε καλά και ελεύθερα. Θέλαμε να παίξουμε και να το ευχαριστηθούμε. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο».

Ρωτήθηκε και για την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη ως αντίπαλος του Άρη και σχολίασε πως «δεν ήθελα η επιστροφή μου σε αυτό το γήπεδο κόντρα στον Άρη να έχει αυτή την εξέλιξη. Παραμείναμε μέσα και παραπάνω από τον προβλεπόμενο χρόνο για να αρχίσει ο αγώνας αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό. Στην αρχή ήταν όλα καλά. Με χειροκρότησαν οι οπαδοί του Άρη. Ήταν ιδανικό για μένα. Αισθάνθηκα κάπως με την επιστροφή μου στο Κλεάνθης Βικελίδης».

To Top