ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Τόνσο για… καραντίνα και ποδόσφαιρο: “Η ζωή εδώ είναι πιο ήρεμη” (video)

Ο Μάρτιν Τόνσο κλήθηκε να μεταφέρει την κατάσταση στην Ελλάδα στην μετά-καραντίνας εποχή, τόσο στην καθημερινότητα όσο και στο ποδόσφαιρο, στον τηλεοπτικό σταθμό της χώρας του, elTresTV, με έδρα το Ροζάριο. 

Ο Αργεντινός εξήγησε πως ήταν η καθημερινότητά του στην καραντίνα, ενώ τόνισε πως η Ελλάδα έχει καταφέρει και έχει επιστρέψει σε μία κανονικότητα, καθώς πλέον έχουν ανοίξει όλες οι επιχειρήσεις.

“Στην Ελλάδα κλείσανε όλα πολύ νωρίς, ήταν ανοιχτά μόνο τα σουπερμάρκετ και τα φαρμακεία. Εδώ και μία εβδομάδα έχουν επιστρέψει όλα στην κανονική ζωή. Ο κόσμος άκουσε τις οδηγίες και έμεινε σπίτι και αυτό είχε θετικό αποτέλεσμα”, είπε αρχικά ο μεσοεπιθετικός του Άρη, αναφορικά με τον κορωνοϊό.

Όσον αφορά το πρωτόκολλο για τις προπονήσεις, είπε:Φέρνουμε τα ρούχα μας από το σπίτι μας. Τα αποδυτήρια είναι κλειστά, ενώ λίγα άτομα επιτρέπονται σε κλειστούς χώρους. Προετοιμαζόμαστε για να παίξουμε ξανά ποδόσφαιρο”.

Όσον αφορά για τις διαφορές, Αθήνας-Θεσσαλονίκης, στο θέμα του κορωνοϊού τόνισε: “Με φίλους μου από την Αργεντινή που μένουν στην Αθήνα, ξέρω πως εκεί ήταν λίγο χειρότερα τα πράγματα. Σε σχέση με την Αργεντινή στην Ελλάδα τα κρούσματα όμως ήταν λιγότερα. Γενικότερα η ζωή εδώ είναι πιο ήρεμα”.

 

To Top