Ο Τόχα έδωσε… εξηγήσεις για τις «χαμηλές πτήσεις»

Ο Κάρλος Τόχα έχει δεχτεί -όχι άδικα- κριτική για τις εμφανίσεις του από την αρχή της χρονιάς. Ο ίδιος δείχνει να κατανοεί ότι δεν είναι στην καλύτερή του φόρμα και έσπευσε να εξηγήσει γιατί δεν αποδίδει καλά στα τελευταία παιχνίδια…

Ο Κολομβιανός παρέμεινε το καλοκαίρι στο ρόστερ για διάφορους λόγους, ανάμεσα στους οποίους ήταν ότι είχε κριθεί ως καλή εναλλακτική λύση από την τεχνική ηγεσία στο πλαίσιο των ανακατατάξεων που έγιναν.

 Η μέτρια παρουσία του ήρθε σε συνέχεια των περσινών εμφανίσεων, ωστόσο λόγω των περιορισμένων επιλογών (για διάφορους λόγους) έχει αγωνιστεί στα περισσότερα φετινά παιχνίδια του Άρη.

Η απογοητευτική απόδοση του Τόχα στον αγώνα της Κέρκυρας σε συνδυασμό με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία κράτησαν  τον Κολομβιανό στο πάγκο, ενώ ο ίδιος έδωσε την δική του εκδοχή σχετικά με την απόδοσή του.  

Σε συζήτηση που είχε με το τεχνικό δίδυμο Μιχαλήτσου – Σεμερτζίδη, υποστήριξε πως νιώθει τις τελευταίες εβδομάδες ενοχλήσεις στο γόνατο, παράγοντας που τον κρατάει μακριά από τον καλό του εαυτό. Εκεί απέδωσε την αγωνιστική του πτώση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ως αιτία του γεγονός ότι μένει μακριά από τον καλό του εαυτό.

Ο Τόχα υποσχέθηκε ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια και όταν θα ξεπεράσει το πρόβλημά του πλήρως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για την ομάδα… Η συνέχεια θα δείξει!

To Top