Ο Τόχα… θέμα στην Ρουμανία

Ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει την ιδιωτική του ζωή και είναι σεβαστή στον καθένα… Άλλωστε, το γήπεδο είναι ο… καθρέπτης. Στην Ρουμανία φαίνεται να έχουν, πάντως, διαφορετική άποψη. Η ιδιωτική ζωή του Κάρλος Τόχα συνεχίζει να απασχολεί τον Τύπο της Ρουμανίας, ο οποίος ασχολείται πυκνά, συχνά με τον Κολομβιανό μέσο, μετά από το πέρασμά του από την Στεάουα Βουκουρεστίου.

Η ιστοσελίδα «realitatea» ασχολείται ενδελεχώς με το τι κάνει ο Τόχα, όταν δεν παίζει ποδόσφαιρο και αναφέρεται στην νέα σύντροφό του, την εκρηκτική Βικτώρια Μπλοχίνα, με λεπτομέρειες και φωτογραφίες…

«Ο Τόχα, ο οποίος ήρθε στη Στεάουα – στη συνέχεια πήγε στον Άρη Θεσσαλονίκης το 2010- γρήγορα διακρίθηκε ως ένας από τους παίκτες… γλεντζέδες της ρουμάνικης Λιγκ Ι» γράφει το ρουμάνικο έντυπο, εμπλέκοντας τον Κολομβιανό με την Βικτώρια Μπλοχίνα, η οποία ήταν η πρώην σύντροφος του προπονητή της Εθνικής Ρουμανίας Βίκτορ Πιτούρκα. 

«Η φιλία των δυο θα μετατραπεί σε μια όμορφη ιστορία αγάπης, το καλοκαίρι του 2011 όταν η Βικτώρια πήγε στην Ελλάδα, σε θέρετρο της Χαλκιδικής…» υπογραμμίζει η «realitatea», μιλώντας για τις ελληνικές νύχτες της πληθωρικής κυρίας από τη Ρουμανία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πιτούρκα ως ομοσπονδιακός προπονητής της Ρουμανίας έσπασε το αήττητο σερί του Φερνάντο Σάντος στο τιμόνι της Εθνικής μετά από 17 αγώνες, νικώντας την ελληνική ομάδα με 3-1 μέσα στην Αυστρία στις 15 Νοεμβρίου.

 

 Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top