ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο… τύπου ποδοσφαιριστής Κοντοβάς και οι συμπτώσεις με ΕΠΣ Καρδίτσας και ΑΕΚ

Πολλές και περίεργες συμπτώσεις συμβαίνουν στον ποδοσφαιρικό χώρο της εξυγίανσης με τους “στρατηγούς”, τους “αξιωματικούς” και τα “πιόνια” στην.. σκακιέρα της διαπλοκής.

Προσέξτε κάτι συμπτώσεις:

Α. Ο Παναγιώτης Κοντοβάς, πρώην ποδοσφαιριστής του Αρη (δεν τον θυμάται κανείς…), εμφανίστηκε ξαφνικά στο προσκήνιο, δημιουργώντας (με το μυαλό του βέβαια…) πρόβλημα με την προσφυγή που έχει καταθέσει. Υποστηρίζει ότι και καλά του οφείλονται χρήματα, ενώ είναι ζήτημα αν είχε μια επίσημη συμμετοχή με την ανδρική ομάδα.

Β. Ο συγκεκριμένος αθλητής κατά μια φοβερή σύμπτωση έχει πατέρα τον Θωμά Κοντοβά, αναπληρωτή Ταμία της ΕΠΣ Καρδίτσας, ενεργό στέλεχος της ‘Ενωσης.

Γ. Η ΕΠΣ Καρδίτσας για τους μυημένους θεωρείται… άνδρο της εξυγίανσης και απόλυτα ελεγχόμενη παραγοντικά από την ΑΕΚ και με πρωτεργάτη τον γνωστό τοις πάσι Γιαννάκη Παπαδόπουλο!

Δ. Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να πούμε ότι ο παραπάνω αθλητής, βολοδέρνει ως ποδοσφαιριστής σε διάφορες ομάδες στα τοπικά πρωταθλήματα της Καρδίτσας, παρόλο που είναι μόνο 25 χρονών… Προφανώς είναι τόσο καλός στο χορτάρι και παίζει στα τοπικά. Η προσφυγή του όμως άλλα δείχνει. Ότι είναι καλός σε άλλες αποστολές…

 

To Top