Ο υπναράς οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (video)

Ο Χαβιέρ Ερνάντες απογείωσε το “Ολντ Τράφορντ” κάνοντας το 4-3 με τη Νιούκαστλ στο 90′, όμως το γκολ του δεν στάθηκε αρκετό για τραβήξει την προσοχή ενός… κοιμισμένου φιλάθλου.

Tο ματς στο “Θέατρο των Ονείρων” ήταν αναμφισβήτητα το πιο συναρπαστικό της τελευταίας αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ, με τη Νιούκαστλ να προηγείται τρεις φορές στο ματς αλλά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει ισάριθμες απαντήσεις.

Σαν να μην έφτανε αυτό για την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, στο φινάλε προσέφερε ένα… κρύο πιάτο στις “καρακάξες” καθώς ο Χαβιέρ Ερνάντες “χτύπησε” με θανατηφόρο πλασέ εντός περιοχής και χάρισε στους “κόκκινους διαβόλους” τη νίκη με 4-3.

Το γκολ αυτό ήταν αναμενόμενο να εκτοξεύσει τους οπαδούς των γηπεδούχων στον 7ο ουρανό, με τη διαφορά από τη συμπολίτισσα Σίτι να ανεβαίνει στους επτά πόντους, υπήρχε όμως και ένας φίλος της Γιουνάιτεντ που έμεινε αδιάφορος.

Τουλάχιστον αν πιστέψουμε τον τηλεοπτικό φακό, με ένα video -που κάνει το γύρο του κόσμου- να δείχνει έναν οπαδό της Γιουνάιτεντ (στα 10” του video ) να μη συμμερίζεται την έκσταση των υπολοίπων και να συνεχίζει να απολαμβάνει τον ύπνο του…

Παιχνίδια του τηλεοπτικού φακού ή ή πρόκειται άραγε για τον “πανηγυρισμό του 2012”;

 

Πηγή: sport24.gr

To Top