ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

O φίλαθλος του Άρη που βλέπει με τα… μάτια της ψυχής του: “Ελάτε στο γήπεδο να στηρίξουμε τον σύλλογο – Τα 102 χρόνια να γίνουν… 1002”!

Ο Σπύρος Χατζόπουλος, το τυφλός φίλαθλος του Άρη, αφού γνώρισε σήμερα τους παίκτες αλλά και τον Νίκο Αναστόπουλο, δεν παρέλειψε να εκφράσει τα συναισθήματά του, αλλά και να δώσει τις ευχές του για τα γενέθλια του συλλόγου στις 25 Μαρτίου.

Αναλυτκά όσα είπε: 

«Ένιωσα υπέροχα. Πήρα πολλές υποσχέσεις στο παρελθόν από ανθρώπους γιατί ζήτησα πράγματα για μένα να τα νιώσω διαφορετικά. Όχι οπτικά, γιατί κάτι τέτοιο είναι αδύνατο, αλλά να τα αισθανθώ. Ένιωθα μία πικρία. Τώρα που το ζήτησα έγινε άμεσα δεκτό. Ευχαριστώ τον κ. Πιπερίδη που έκανε την αρχή και τον κ. Κάκαλη. Χάρηκα που γνώρισα τα παιδιά της ομάδας. Αυτό που μου δίνει μία ιδιαίτερη χαρά».

Το μήνυμά του προς το κόσμο του Άρη, αλλά και οι ευχές του για τον σύλλογο: «Θα ήθελα οι φίλαθλοι του Άρη που δεν έρχονται στο γήπεδο να το πάρουν απόφαση και να έρθουν για να ενισχύσουμε την αγαπημένη μας ομάδα. Τα 102 χρόνια να γίνουν 1002! Θέλω να ζητήσω από όλους τους παράγοντες του ποδοσφαίρου να μην αδικήσουν ξανά τον Άρη, γιατί έχει γίνει κι άλλες φορές στο παρελθόν. Ο Άρης είναι η ψυχή μου. Για τους αρχαίους Έλληνες ήταν ο θεός του πολέμου, για μένα είναι και για όλους τους Αριεανούς είναι ο θεός της αγάπης, της ελπίδας, της πίστης και της αλληλεγγύης”.

To Top