ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν πατάει Θεσσαλονίκη για τις τελικές υπογραφές με τον Άρη

Μια υπογραφή… δρόμος είναι η απόσταση του Φαμπιάνο Λέισμαν με τον Άρη. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός έρχεται στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες ώρες προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους κίτρινους.

Ο Άρης καλείται να καλύψει το χαμένος έδαφος στον μεταγραφικό του σχεδιασμό και μετά την αποχώρηση του Ροζ, αλλά και τα εμπόδια που προέκυψαν από τις υποθέσεις των Λέμος και Τουρκμέν καλείται να κλείσει άμεσα την “τρύπα” στο κέντρο της άμυνας. Γι’ αυτό επιλέχθηκε ο Φαμπιάνο Λέισμαν.

Τις επόμενες ώρες ο Βραζιλιάνος στόπερ θα είναι στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη. Θα περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις προκειμένου να ανακοινωθεί.

Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να τον υπολογίζει για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Αστάνα, καθώς δεν έχει ακολουθήσει το βασικό στάδιο της ομάδας, ενώ δεν γνωρίζουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται. Κάτι που θα κρίνει ο ίδιος ο Έλληνας κόουτς μαζί με τους συνεργάτες του. Παρόλα αυτά, η παρουσία του θα δώσει μια σημαντική λύση στα χέρια του Μάντζιου στις προπονήσεις αλλά και στη διαχείριση του ρόστερ.

To Top