Ο Φαμπιάνο Λίμα πέρασε και δεν ακούμπησε, αλλά δήλωσε… τυχερός που ήταν στον Άρη!

Τυχερός που συνεργάστηκε για τρεις μήνες με τον Έκτορ Κούπερ και είχε συμπαίκτες τους Ρονάλντο Γκιάρο, Νέτο και Μίσελ δήλωσε ο Φαμπιάνο Λίμα! Τον θυμάστε; Άλλη μια μεταγραφή, που χρεώθηκε στον Άρη και… πέρασε χωρίς να ακουμπήσει. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αγωνίστηκε μόλις σε τρία ματς και 44 λεπτά συνολικά την περίοδο 2010-11, αλλά σε χθεσινή συνέντευξή αναφέρθηκε εκτενώς στους κίτρινους.

Ο Φαμπιάνο Λίμα αποκτήθηκε τον Σεπτέμβριο στις 15 Σεπτεμβρίου από τον Αρη, ο οποίος αξιοποίησε τη σχετική προθεσμία που υπήρχε για την απόκτηση ελεύθερων παικτών. Ωστόσο κατάφερε να αγωνιστεί σε μόλις 3 αγώνες πρωταθλήματος, ως αλλαγή, έχοντας συνολικά 44 λεπτά παρουσίας και μία κίτρινη κάρτα.

Για τον Βραζιλιάνο πάντως ήταν μια… όμορφη εμπειρία. “Ήμουν τυχερός που πήγα στην Ελλάδα και δούλεψα με ανθρώπους όπως τον Έκτορ Κούπερ, το Νέτο που παίζει στην Μπαϊα, τον Ρονάλντο Γκιάρο και τον Μίσελ που έπαιξε στην Ατλέτικο Παραναένσε”, είπε ο Φαμπιάνο στο σάιτ “futnet” προσθέτοντας πως “πήγα στην Ελλάδα μέσα στην κρίση, πέρασα τρεις μήνες και δεν πήρα τίποτα. Είχα έναν όρο στο συμβόλαιό μου ότι θα μπορούσαν να φύγω στην 1η Δεκεμβρίου και έφυγα. Μετά από μερικές βδομάδες γύρισα στην Ελλάδα και με πλήρωσαν. Ήταν μια μικρή εμπειρία, αλλά έμαθα πολλά”.

 

To Top