ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Φαμπιάνο με απίστευτο buzzer beater “σκότωσε” τον Πανσερραϊκό (1-0)!

Ο Άρης έμοιαζε εγκλωβισμένος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, είχε έλλειψη φρεσκάδας και φαντασίας κι όταν… ξύπνησε, έμοιαζε να είναι αργά, αλλά ο Φαμπιάνο δεν είχε πει την τελευταία του λέξη! Ο Βραζιλιάνος με απίστευτο buzzer beater “σκότωσε” με κεφαλιά τον Πανσερραϊκό χαρίζοντας πολύτιμη νίκη (1-0) στον Άρη!

Δυο… παιχνίδια παίχθηκαν σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Μέχρι το 80′ ελάχιστες καλές στιγμές, με τον Άρη μέτριο και χωρίς φαντασία. Μετά το 80′ ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών από τον Άρη, δοκάρι και τελικά η λύτρωση από τον Φαμπιάνο! Κακός ο διαιτητής Περράκης, αρνήθηκε κόκκινη κάρτα στον Στάικο στο πρώτο ημίχρονο.

ΜΕ ΤΖΟΥΡΑΣΕΚ ΑΝΤΙ ΝΤΑΡΙΝΤΑ

Ο Άκης Μάντζιος άφησε στον πάγκο τον Νταρίντα για να τον προφυλάξει, ξεκινώντας τον Τζούρασεκ δίπλα στον Βερστράτε και τον Πάρντο λίγο πιο μπροστά. Η ενδεκάδα του Άρη αποτελούσαν οι: Κουέστα,Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Βερστράτε, Τζούρασεκ, Πάρντο, Σουλεϊμάνοφ, Μενέντες, Μορόν.

ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΦΑΣΕΩΝ

Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από έλλειψη φαντασίας και φάσεων. Στα πρώτα 25 λεπτά εξελίχθηκε ένα πολύ… κουραστικό παιχνίδι. Συνεργασίες με το σταγονόμετρο, καμία ατομική ενέργεια και ελάχιστες καλές στιγμές.

ΠΡΩΤΗ ΚΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ… 28’

Ο Άρης βρήκε την πρώτη του καλή στιγμή στο 28′, με τον Φεράρι να κάνει την σέντρα, τον Μενέντες να παίρνει τη μπάλα αλλά να κάνει άσχημο σουτ με το δεξί στέλνοντάς την ψηλά άουτ. Είχε προηγηθεί επικίνδυνο σουτ του Δεληγιαννίδη για τον Πανσερραϊκό.

ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΣΟΥΛΕΪΜΑΝΟΦ

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για το πρώτο γκολ χάθηκε στο δέκα λεπτά αργότερα. Απίστευτη ενέργεια από τον Σουλεϊμάνοφ στο 38’ αλλά την αδίκησε με την αστοχία του στην τελική προσπάθεια. Έκανε το… δύσκολο και στο… εύκολο δεν τα κατάφερε. Ήταν η καλύτερη στιγμή στον αγώνα. Στο 45’+2’ ο Ρώσος επιθετικός απείλησε και πάλι, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ.

ΤΡΙΠΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΤΖΙΟ

Ο Άρης δεν είχε αγωνιστική ταυτότητα και ρυθμό και στο 58’ ο Άκης Μάντζιος έκανε τρεις αλλαγές, ρίχνοντας στη «μάχη» τους Νταρίντα, Οντουμπάτζιο, Παναγίδη, αντί των Τζούρασεκ, Μοντόγια και Μενέντες, σε μια σαφή προσπάθεια να δώσει ενέργεια στην ομάδα.

«ΕΚΡΗΞΗ» ΑΡΗ ΜΕ ΜΟΡΟΝ ΚΑΙ ΔΟΚΑΡΙ!

Συνέχιζε να… ψάχνεται ο Άρης δεν μπορούσε να κάνει ευκαιρίες μέχρι το 80’, αλλά είχε «έκρηξη» στο 80’ με τρεις μεγάλες ευκαιρίες έχοντας πρωταγωνιστή τον Μορόν. Ο Ισπανός επιθετικός στο 80′, στο 82′ και στο 83′ είχε τρεις μεγάλες στιγμές, με κορυφαία τη στιγμή που σημάδεψε το κάθετο δοκάρι.

Ο ΦΑΜΠΙΑΝΟ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ

Το επιθετικό κρεσέντο συνεχίστηκε, με τους κιτρινόμαυρους να χάνουν την μια ευκαιρία μετά την άλλη: στο 84′ με τον Σαμόρα, στο 90′ με τον Παναγίδη και στις καθυστερήσεις με τον Σουλεϊμάνοφ έφτασε μια ανάσα από το γκολ. Όμως την τελευταία “λέξη” είπε ο Φαμπιάνο. Στο 90’+7′ μετά το κόρνερ του Σουλεϊμάνοφ, ο Φαμπιάνο πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους και νίκησε τον Χόβαν για το 1-0!

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια (Οντουμπάτζο 59′), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Βερστράτ, Τζούρασεκ (Νταρίντα 59′), Πάρντο (Σαμόρα 66′), Σουλεϊμάνοφ, Μενέντες (Παναγίδης 60′), Μορόν.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Γκαρσία): Χόβαν, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστομ, Αυλωνίτης, Πεταυράκης (Μασκανάκης 46′), Στάικος, Μορέιρα (Θυμιάνης 86′), Μούργος (Ουεντραόγκο 77′), Πηλέας, Χατζηστραβός (Σοφιανός 65′), Άλεξιτς (Γούλερι 86′).

To Top