Ο Φατί… αναλαμβάνει τον Σανκαρέ

Ο Άρης προσπαθεί να βγει από την αγωνιστική κρίση, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές δεσμεύτηκαν ότι θα κάνουν τα πάντα γα να αλλάξει το κλίμα και ο Ρικάρντο Φατί υπόσχεται να βοηθήσει στην προσαρμογή του Καλίφα Σανκαρέ…

Μέσα στην περασμένη βδομάδα κατέφτασαν στο Κλεάνθης Βικελίδης οι τέσσερις ποδοσφαιριστές από τον Ολυμπιακό Βόλου (Ουμπίντες, Ακόστα, Γιακούποβιτς, Σανκαρέ) για να τεθούν υπό τις οδηγίες του Σάκη Τσιώλη. Τέσσερις… νέοι, πολλοί οι “παλιοί”. Ένας από αυτούς ο Ρικάρντο Φατί υποσχέθηκε ότι θα αναλάβει την πιο εύκολη προσαρμογή του Καλίφα Σανκαρέ.

“Υποδεχόμαστε με τον καλύτερο τρόπο τα νέα μέλη στην ομάδα μας. Εχω μάθει πως και οι τέσσερις είναι πολύ καλά παιδιά και καλοί χαρακτήρες και αυτό είναι πολύ θετικό. Εγώ, λόγω γλώσσας, θα αναλάβω τον Σανκαρέμε τον οποίο είμαι σίγουρος πως θα κάνουμε πολύ καλή παρέα! Θα τον βοηθήσω όσο μπορώ να προσαρμοστεί στην ομάδα και την πόλη” είπε χαρακτηριστικά ο Φατί μιλώντας στο σάιτ του συνδρομητικού καναλιού Novasports.gr, μιλώντας παράλληλα και για τη νέα θέση του σέντερ φορ στην οποία τον χρησιμοποίησε ο Τσιώλης από τα φιλικά της Αυστρίας ακόμη:

“Η θέση η δική μου, είναι στη μεσαία γραμμή. Από κει και μετά όμως, μπορώ να παίξω όπου μου πει ο προπονητής και αυτό κάνω”.

To Top