Ο Φατί υπέγραψε στην Αζαξιό, αλλά (εμμέσως) δεν ξέχασε τους οπαδούς του Άρη

Ο Ρίκι Φατί προσπαθεί να βρει με την ΠΑΕ Άρης έναν τρόπο διακανονισμού της οφειλής που υπάρχει στο πρόσωπό του, όμως μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Αζαξιό, όπου συνεχίζει την καριέρα του, αναφέρθηκε έστω και εμμέσως στον κόσμο του Άρη.

Ο Σενεγαλέζος με γαλλική υπηκοότητα μέσος υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιό του με την Αζαξιό για τα επόμενα δύο χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι χθες ολοκληρώθηκαν και οι τυπικές εκκρεμότητες με τον Άρη.

Ο Φατί μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Αζαξιό υπογραμμίζοντας πως “βρήκα πολύ ενδιαφέρον το πλάνο του κ. Ορσονί και των στελεχών της Αζαξιό. Η πρότασή τους ήταν για μένα ένα σημάδι εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του και θα προσπαθήσω να τους το ανταποδώσω. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και θέλω να δικαιώσω όσους πίστεψαν σε μένα”.

Ρωτήθηκε και για τους οπαφούς της Αζαξιό στην Κορσική και απάντησε πως “είχα την ευκαιρία να παίξω σε ομάδες που οι οπαδοί ήταν πολύ ενθουσιώδεις και ήταν παρόντες και στις καλές και στις κακές στιγμές. Στην Αζαξιό αν και δεν είναι πολυάριθμοι όπως σε άλλες ομάδες, ξέρω ότι είναι παθιασμένοι. Στην Κορσική ο κόσμος αγαπάει το ποδόσφαιρο και αυτός ήταν ένας λόγος που ήρθα”.

 

To Top