ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Φατόρε “δηλώνει” έτοιμος για το ντεμπούτο του με τον Άρη!

Ο Βαλεντίνο Φατόρε ετοιμάζεται να πάρει φανέλα βασικού στο παιχνίδι με τον Βόλο, δεδομένων των μεγάλων προβλημάτων που έχει ο Άρης και των πολλών απουσιών.

Ο ίδιος “δηλώνει” έτοιμος για το ντεμπούτο του με τον Άρη! “Είμαι έτοιμος! Έχω δουλέψει πολύ σκληρά όλο αυτό το διάστημα γι’ αυτήν την ευκαιρία. Αυτήν περίμενα! Αν ο προπονητής μου ζητήσει να αγωνιστώ, θα το κάνω. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα”, όπως είπε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του πριν από τη σέντρα.

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι ο 22χρονος αμυντικός σε όλα τα παιχνίδια του επί Ισπανικού εδάφους έχει αγωνιστεί ως δεξί μπακ σε 70 αγώνες (9 γκολ, 3 ασίστ), σε δυο ως δεξί εξτρέμ και μόνο σε ένα ξεκίνησε ως στόπερ με την Σεβίλλη Β. Ήταν το παιχνίδι που έγινε στις 21/1/2021 ανάμεσα στην Σεβίλλη Β και την Μούρθια (1-1) με τον Φατόρε να ξεκινάει ως κεντρικός αμυντικός και να γίνεται αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Πάντως, ο Φατόρε, σε ότι αφορά για το αν του είναι οικεία η θέση του κεντρικού αμυντικού, τόνισε: “Αν ο προπονητής θέλει να αγωνιστώ σε αυτή τη θέση, είμαι έτοιμος να το κάνω. Έχω τέτοια προσόντα, που μπορώ να παίξω σε διάφορες θέσεις. Όπου με χρειαστεί ο προπονητής, λοιπόν, θα μπω να αγωνιστώ και θα δώσω το 100%! Με έχουν βοηθήσει και ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου όλη αυτή την εβδομάδα, για να μπορέσω να αντεπεξέλθω”.

 

 

To Top