ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Φεντάλ πάντα πρώτος στόχος, εξετάζονται και εναλλακτικές λύσεις

Η απόκτηση στόπερ εξακολουθεί να είναι βασική προτεραιότητα για τον Άρη, χωρίς όμως να υπάρχει μέχρι στιγμής ουσιαστικό αποτέλεσμα, κάτι παραπάνω από 48 ώρες πριν τον πρώτο αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν ρίξει το βάρος στην ενίσχυση του κέντρου της άμυνας, με το όνομα του Ζουαχίρ Φεντάλ να παραμένει στο προσκήνιο και να βρίσκεται ψηλά στη λίστα. Δεν είναι, όμως, η μοναδική περίπτωση που απασχολεί και εξετάζεται από τους ανθρώπους της ομάδας.  

Ο Μαροκινός αρέσει αλλά ο Άρης συνεχίζει να κοιτάει κι άλλες λύσεις από την αγορά των ελεύθερων κατά κύριο λόγο παικτών, μαζί με κάποιους που δεσμεύονται με συμβόλαιο τη δεδομένη στιγμή.

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει πότε οι “κιτρινόμαυροι” θα λάβουν την οριστική τους απόφαση ή πότε θα υπάρξει οριστική εξέλιξη και θα προχωρήσουν σε συμφωνία με κάποιον αμυντικό. Ενδεχομένως αυτό να συμβεί μέχρι αύριο, ώστε να δηλωθεί ένας παίκτης στις δύο αλλαγές της ευρωπαϊκής λίστας, αλλά και αυτό δεν είναι πάλι σίγουρο.

Είναι δεδομένο ότι υπάρχει πίεση για την προσθήκη ενός στόπερ, αλλά δεν θέλουν στον Άρη να κάνουν κάποια βεβιασμένη επιλογή. Υπό αυτό το βάρος προσπαθούν να πάρουν την καλύτερη δυνατή απόφαση, φέρνοντας έναν ποδοσφαιριστή, που θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα.   

To Top