ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο φετινός απολογισμός του Άρης – Παναθηναϊκός

Σήμερα θα είναι η τέταρτη φορά για την φετινή αγωνιστική χρονιά που οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες.

Στα προηγούμενα τρία ματς ο Άρης μετράει μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα δίχως κανένα ματς να ξεφύγει σε ότι αφορά το σκορ.

Για πρώτη φορά την αγωνιστική σεζόν 2021-2022, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν στις 22 Σεπτεμβρίου όταν και ο Άρης νίκησε χάρις στο γκολ του Καμαρά στο 10ο λεπτό με 1-0, στο «Χαριλάου». Ο Μπερτόλιο έσπασε ωραία την μπάλα με τον Αφρικανό να σκοράρει σε κενή εστία.

Η δεύτερη φορά ήταν στην «Λεωφόρο» όπου και ο Άρης των πολλών απουσιών ηττήθηκε με 2-0 από τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του τότε προπονητή Άκη Μάντζιου έπαιξε κυρίως άμυνα σε όλη την αναμέτρηση, κάτι που της κόστισε καθώς δέχθηκε από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο.

Τρίτη και τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι σημερινοί αντίπαλοι ήταν στον πρώτο γύρο των πλέι οφ, στη Θεσσαλονίκη. Άρης και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0 δίχως κανένας από τους δύο να γίνει ολοκληρωτικά απειλητικός στην αναμέτρηση.
Σήμερα είναι ίσως η πιο σημαντική αναμέτρηση καθώς κρίνεται η 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το τι θα γίνει θα το μάθουμε μετά τις 21:00 όταν και θα λήξει η αναμέτρηση.
To Top