ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο φετινός, ο καλύτερος (σε αριθμούς) Λάρσον των τελευταίων ετών…

Ο Μίχαελ Ένινγκ εμπιστεύεται… τυφλά τον Ντάνιελ Λάρσον τους τελευταίους μήνες και ο Σουηδός τον δικαιώνει, καθώς πραγματοποιεί την πιο μεστή σεζόν των τελευταίων ετών της καριέρας του.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο 33χρονος επιθετικός με το χθεσινό του υπέροχο γκολ στην Λαμία έφτασε τα τέσσερα στο πρωτάθλημα. Έχει “μοιράσει” ακόμα τέσσερις ασίστ. Στο Κύπελλο, μέχρι στιγμής, έχει προσθέσει στο συνολικό ενεργητικό του, ένα γκολ και δύο ασίστ.

Θα πρέπει να ανατρέξει κανείς αρκετά χρόνια πριν για να δει πότε ο Σουηδός είχε αυτό τον απολογισμό, δηλαδή πέντε γκολ και έξι ασίστ, σε 26 επίσημα ματς, όπως συμβαίνει φέτος.

Τα τελευταία χρόνια η καλύτερή του σεζόν (2015/16) στην Τουρκία, περιελάμβανε πέντε γκολ και δύο ασίστ σε 36 παιχνίδια, πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Στην Ισπανία, την σεζόν 2013/14, είχε με την φανέλα της Ρεάλ Βαγιαδολίδ στην Πριμιέρα Ντιβιζιόν, τρία γκολ και δύο ασίστ σε 30 παιχνίδια. Πολύ καλός απολογισμός, αν αναλογιστεί κανείς το επίπεδο του πρωταθλήματος…

Σε αριθμούς και μόνο, στην Σουηδία, σε μικρή ηλικία είχε τις πιο αποδοτικές του χρονιές με την Μάλμε…

Ο έμπειρος επιθετικός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επίθεσης του Άρη, αγωνιζόμενος φέτος σε μία θέση εντελώς διαφορετική από αυτήν που έπαιξε πέρσι, όταν και ήρθε στους “κιτρινόμαυρους”.

Από τα εξτρέμ, μετατοπίστηκε από τον Μίχαελ Ένινγκ πίσω από τον σέντερ φορ, δείχνοντας πως μπορεί να βοηθήσει περισσότερο πλέον σε αυτή τη θέση, αξιοποιώντας τόσο την ποιότητά του, όσο και την εμπειρία του.

Πολύτιμος για τον φετινό Άρη, με δυσκολίες από την αρχή της σεζόν, καθώς είχε χάσει όλο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας λόγω τραυματισμού.

Η έλευση του Μίχαελ Ένινγκ τον “ανέβασε” καθώς ο Γερμανός βρήκε τον τρόπο να τον αξιοποιήσει περισσότερο, τον εμπιστεύτηκε με τον Σουηδό να μην τον απογοητεύει…

 

To Top