ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Φετφατζίδης ανάγκασε το 28% των χρηστών του Fantasy να τον επιλέξουν!

Ο Γιάννης Φετφατζίδης ξεχωρίζει στις επιλογές όσων ασχολούνται με το επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Aναλυτικά:

Ο Ζοσέ Σα είναι η πιο δημοφιλής «αγορά» για την 2η Αγωνιστική, στο επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού κατέχει την πρώτη θέση στη σχετική λίστα, καθώς 2.802 νέοι προπονητές τον επέλεξαν ως τερματοφύλακα στην ομάδα τους, ενώ συνολικά έχει αποκτηθεί από το 39% των χρηστών.

Στη δεύτερη θέση, βρίσκεται ο αμυντικός του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο, έχοντας αποκτηθεί από 2.685 νέους manager.

Ο μέσος του Άρη Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος έδωσε ασίστ στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, προσφέροντας συνολικά 46 πόντους, αποτελεί επίσης μια δημοφιλή επιλογή για τη 2η αγωνιστική από τους παίκτες του επίσημου παιχνιδιού Fantasy της Super League, καθώς έχει αποκτηθεί από 2.240 νέους προπονητές και συνολικά από το 28% των χρηστών.

Ο Τσούμπα Άκπομ του ΠΑΟΚ είναι ο τέταρτος στη λίστα με 2.039 «αγορές» για τη 2η αγωνιστική της Super League. Ο 23χρονος επιθετικός, μέχρι στιγμής, έχει επιλεγεί συνολικά από το 41% των manager του επίσημου παιχνιδιού Fantasy της Super League.

Τη λίστα συμπληρώνει ο Λάζαρ Ρατζέλοβιτς του Ολυμπιακού, ο οποίος αποκτήθηκε από 1.921 νέους χρήστες.

Ο Χουάν Μουνίθ του Βόλου, ο οποίος συγκέντρωσε 120 βαθμούς, τους περισσότερους από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή την 1ηαγωνιστική, αποκτήθηκε από 1.534 νέους προπονητές και η «φήμη» του έφτασε στο 6%.

*Το επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ μέσω της ιστοσελίδας, του Google Play (για συσκευές Android) και σύντομα θα είναι διαθέσιμο και στο App Store (για συσκευές iOS).

To Top