ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Ο Φετφατζίδης θα τρελαθεί με τον Άρη και τον κόσμο του μόλις μπει στο Χαριλάου”!

O πρώην παίκτης του Άρη Κώστας Κοτσαρίδης, πρώην συμπαίκτης και φίλος του Γιάννη Φετφατζίδη αναφέρθηκε στην μεταγραφή του διεθνή μεσοεπιετικού στους κιτρινόμαυρους. 

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά για τον Γιάννη Φετφατζίδη ανέφερε:

Ήμασταν πολλά χρόνια μαζί, είναι και φίλος μου κρατάμε ακόμα επαφή, είναι πολύ καλός και ποιοτικός ποδοσφαιριστής, θα βοηθήσει τον Άρη, θα δώσει ποιότητα στην ομάδα, και νομίζω ότι ταιριάζει και στο στυλ παιχνιδιού. Ο Άρης χρειάζεται έναν παίκτη σαν τον Γιάννη και πιστεύω ότι θα δώσει σημαντικές βοήθειες στην ομάδα.

Για το ότι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση:

Έχει παιχνίδια, δεν του βγήκαν βέβαια κάποια, αλλά πιστεύω στον Γιάννη, είναι ένα παιδί που δουλεύει πολύ και πιστεύω πως θα τα καταφέρει.

Για το αν είναι μια ευκαιρία ο Άρης για τον Φετφατζίδη και το του πει:

Σίγουρα είναι μια ευκαιρία, ο Άρης θα του πω βέβαια και εγώ κάποια πράγματα. Θα του πω και εγώ κάποια πράγματα, θα του πω πως όταν μπει μέσα στο γήπεδο θα…τρελαθεί, είναι κάτι που δεν το νιώθεις πολλές φορές.

Είναι κάτι από τα μοναδικά πράγματα που μπορεί να νιώσει ένας ποδοσφαιριστής, και πιστεύω ότι θα του αρέσει πάρα πολύ.

Για το τι θυμάται από τον Άρη:

Έχω κρατήσει το ντέρμπι με τον Π.Α.Ο.Κ. στο ντεμπούτο μου, είχα παίξει 65 λεπτά στο 2-2 τότε. Και το άλλο είναι το κόρνερ που έκανα στο 90′ με τον Παναθηναϊκό και κερδίσαμε 1-0. Έχω και καλές και κακές μνήμες, αλλά έτσι είναι η ζωή του ποδοσφαιριστή.

Για την φετινή χρονιά του Άρη:

Θεωρώ ότι ο Άρης κάνει μια αξιόλογη πορεία, αλλά θα τα πάει ακόμη καλύτερα. Ήρθε ένας καλός προπονητής που ξέρει το πρωτάθλημα, φαίνεται από την δουλειά του ότι είναι καλός προπονητής. Αρχίζει και βρίσκει ξανά τον δρόμο του ο Άρης.

To Top