ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο “φευγάτος” Κάναντι έχει το μυαλό στον… Άρη, αλλά και στην Νυρεμβέργη!

Ο κόουτς του Ατρόμητου δέχθηκε δελεαστική πρόταση από τη γερμανική ομάδα και είναι πιθανό να την αποδεχθεί. Από το εξωτερικό ο διάδοχός του, εάν και εφόσον αποχωρήσει.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Σε επαφές με τον Ατρόμητο βρίσκεται ο Νταμίρ Κάναντι, όμως την ίδια στιγμή στο «κόλπο» για λογαριασμό του Αυστριακού κόουτς μπήκε η Νυρεμβέργη. Η γερμανική ομάδα θέλει να αλλάξει πολλά ενόψει της επόμενης σεζόν που θα τον βρει στη 2η γερμανική κατηγορία και κατά μία πηγή, χτύπησε την πόρτα του 48χρονου κόουτς. Μάλιστα οι επαφές τους φαίνεται πως προχωράνε, κάτι που σημαίνει πως αυξάνονται κατακόρυφα οι πιθανότητες ώστε η επόμενη σεζόν να τον βρει εκτός Περιστερίου.

Ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό, ούτε μπορεί κάποιος να «κάψει» το ενδεχόμενο παραμονής του στην Ελλάδα. Αλλά το story Νυρεμβέργη είναι υπαρκτό και στα Δυτικά Προάστια ενδέχεται να αναζητήσουν τον διάδοχό του. Αλλωστε ήδη έχουν κατά νου ορισμένες λύσεις από το εξωτερικό.

Πάντως να τονίσουμε πως τόσο η πλευρά του Ατρόμητου, όσο και εκείνη του Aυστριακού τεχνικού μεταφέρει πως δεν γνωρίζει κάτι σχετικό και πως το μυαλό είναι αυτή τη στιγμή μόνο στον αγώνα με τον Άρη.

To Top