ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Φλιώνης έρχεται διψασμένος για να κάνει το όνειρο πραγματικότητα!

Σε λίγες μέρες ξεκινάει η προετοιμασία του Άρη για μια χρονιά που είναι γεμάτη από απαιτήσεις και υψηλές προσδοκίες, κυρίως του κόσμου προς την ομάδα, με τις κινήσεις που έχουν γίνει και με την εγγύηση που προφανώς δίνει η παρουσία Λάσκαρη. Υπάρχουν κι άλλοι που έχουν απαιτήσεις και προσδοκίες…

Ο πρωταθλητής Ευρώπης και βασικός πλέι μέικερ της Εθνικής Εφήβων είναι στο ρόστερ του Άρη και ονομάζεται Δημήτρης Φλιώνης. Αρειανός από τα γεννοφάσκια του, αθλητής του Συλλόγου από επτά ετών, ο Φλιώνης έζησε ένα καλοκαίρι από τα… λίγα. Πριν ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων, πρόλαβε να συγκεντρώσει 19.500 μόρια στις πανελλήνιες εξετάσεις!

Για λίγους μήνες, το διάβασμα και ο στόχος της εισόδου στο πανεπιστήμιο ήταν η προτεραιότητα του Φλιώνη, όμως είναι τέτοιο το ταλέντο του που δεν θα μπορούσε να τον αφήσει εκτός από την Εθνική Εφήβων που κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης.

Ο 18χρονος Φλιώνης υπέγραψε σε αυτό το διάστημα και το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο. Με την ομάδα της καρδιάς του, όπως είχαν κάνει παλιότερα ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Σάσα Βεζένκοφ.

Είναι κάτι παραπάνω από διψασμένος και πεινασμένος ο αριστούχος (και κατά πάσα πιθανότητα φοιτητής Ιατρικής) Φλιώνης, για να πείσει τον Δημήτρη Πρίφτη ότι δικαίως του δίνει μια θέση στο ρόστερ του Άρη σε μια χρονιά απαιτήσεων.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν συνηθίζει να στηρίζεται σε νέους κι άπειρους παίκτες. Βλέπει πράγματα, όμως, στον Φλιώνη που τον οδηγούν στην απόφαση να του δώσει την ευκαιρία.

Ο 18χρονος πλέι μέικερ είναι ο πρώτος που βάζει ψηλά τον πήχη για τον εαυτό του και θέλει να δουλέψει όσο πιο σκληρά μπορεί για να σταθεί επάξια δίπλα στους Ντομινίκ Γουότερς και Βασίλη Ξανθόπουλο και να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε μια χρονιά απαιτήσεων, με διπλούς αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

To Top