ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Φλιώνης τίμησε στην Τουρκία τα χρώματα του Άρη και την δουλειά στις υποδομές

Ο Δημήτρης Φλιώνης είναι το τελευταίο παράδειγμα της δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες μπάσκετ του Άρη. Η συμμετοχή του στην Εθνική Παίδων και η απόδοσή του στο μεγάλης εμβέλειας διεθνές τουρνουά στην Σακάρια της Τουρκίας αποδεικνύει ότι τα τμήματα υποδομής του συλλόγου δουλεύουν στην σωστή κατεύθυνση.

Ο γκαρντ του παιδικού του Άρη, γεννημένος το 1997, αγωνίστηκε και στα οχτώ παιχνίδια, ήταν βασικός στην ομάδα του Μάνου Μανουσέλη και… περίμενε τον τελικό για να κάνει την καλύτερή του εμφάνιση, με 13 πόντους κόντρα στη Σερβία.

Στο τουρνουά είχε 26 λεπτά συμμετοχής και 7,3 πόντους με 57% στα δίποντα (16/28) και 33% στα τρίποντα (6/18), 2,8 ριμπάουντ, 2,1 ασίστ και 2,4 κλεψίματα, στατιστικά που αποδεικνύουν την πολύπλευρη προσφορά του στην Εθνική Παίδων.

Εκτός του Φλιώνη στον Άρη υπάρχουν κι άλλα παιδιά που έχουν προοπτική και εφόσον δουλεύουν σκληρά και αφομοιώνουν πλήρως την φιλοσοφία του συλλόγου, έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους. Ευχής έργον, επιθυμία και στόχος των ανθρώπων στις υποδομές είναι το μέλλον των παιδιών αυτών να είναι… κιτρινόμαυρο.

 

To Top