ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Φοιρός για την επέτειο του ΄70, τον σημερινό Άρη και τον Καρυπίδη

Ο Γιώργος Φοιρός μίλησε για τον αγαπημένο του Άρη με αφορμή την επέτειο κατάκτησης του κυπέλλου Ελλάδας το 1970, αναφέρθηκε στη σημερινή ομάδα, στις δυσκολίες που θα συναντήσει στην Β’ Εθνική, στον Θόδωρο Καρυπίδη, αλλά και στον Νίκο Αναστόπουλο.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον Αρένα FM:

Για την ομάδα: «Παρακολουθώ κανονικά τον Άρη. Τα πράγματα μπήκαν σε μια σειρά και εξελίσσονται όπως ήθελαν οι Αρειανοί και όπως περιμένανε. Εφόσον ο Καρυπίδης έβαλε τα λεφτά την ημερομηνία που έπρεπε, δρομολογούνται οι εξελίξεις. Ακούσαμε πάρα πολλά όλον αυτόν τον καιρό, αλλά τα πράγματα μέχρι στιγμής τουλάχιστον πάνε καλά.

Δεν τον ξέρω τον κ. Καρυπίδη προσωπικά, δεν τον έχω γνωρίσει. Ξέρω, όμως, ότι είναι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Έρχονταν κάποιοι παράγοντας στο παρελθόν  που δεν ήξεραν ότι η μπάλα η στρόγγυλη. Θεωρώ ότι ξέρει τι κάνει, δεν κάνει ξεκάρφωτα πράγματα»

Για τον Νίκο Αναστόπουλο: «Ο Νίκος Αναστόλπουλος είναι και αυτός ένας προπονητής που έχει βγει από το ποδόσφαιρο, μπαρουτοκαπνισμένος, μαζί με την Καρυπίδη είναι ένας καλός συνδυασμός για να βάλουν τα πράγματα σε μια σειρά. Ήδη έδειξαν τα διαπιστευτήρια τους από την περσινή χρονιά. Μάζεψαν κάποια παιδιά, χωρίς προετοιμασία και χωρίς πολλά-πολλά ανέβασαν τρένο την ομάδα στην Β’ Εθνική. Όχι σαν την προηγούμενη διοίκηση, που κοίταζαν κασέτες και στον τέλος έφεραν κάτι μετριότατους παίκτες σαν τους Σανιά και Ν’ Λουντούλου».

Για την Β’ Εθνική: «Η Β’ Εθνική είναι μια δύσκολη κατηγορία, όλες οι ομάδες που πέρασαν από εκεί, δυσκολεύτηκαν, το είδαμε και ομάδες από την Α’ Εθνική που υποβιβάστηκαν και τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Ο Άρης πρέπει να παλέψει για να βγει, άλλο η Γ’ Εθνική και άλλο η Β’ και πρέπει να βοηθήσει και ο κόσμος της ομάδας γιατί φέτος δεν ήταν κοντά στη ομάδα. Γίνεται μια πολύ σημαντική προσπάθεια και όλο αυτό χρειάζεται την στήριξη του κόσμου

Είμαι αισιόδοξος γιατί ο Άρης είναι σε χέρια ανθρώπων που ξέρουν ποδόσφαιρο».

To Top