ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο “φορτσάτος” Καπνίδης και ο Ίλιτς που ακολουθεί…

Η εμφάνισή του στο ματς του Κυπέλλου δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για το ποιος θα “ηγηθεί” της επίθεσης του Άρη και στην Καρδίτσα.

Ο Αντώνης Καπνίδης άνοιξε λογαριασμό με τα αντίπαλα δίχτυα και “φλερτάρει” με την διατήρηση της θέσης του στην αρχική ενδεκάδα, όσο ο Νίκος Αναστόπουλος επιμένει να χρησιμοποιεί έναν φορ στην κορυφή.

Αλλωστε, ο νεαρός φορ έχει και την ψυχολογία με το μέρος του, μετά το γκολ που πέτυχε στη Βέροια, οπότε πολύ δύσκολα να δει τη σέντρα του ματς από τον πάγκο.

Πόσο μάλλον, όταν ακόμα δεν είναι έτοιμος πλήρως ο Ραφίκ Τζεμπούρ και ο Μπράνα Ίλιτς δεν έχει βρει τα πατήματά του.

 Ο Σέρβος δεν έχει μέχρι στιγμής πείσει με την απόδοσή του σε φιλικά και προπονήσεις, γεγονός που προβληματίζει τον “αλενατόρε”, ο οποίος ωστόσο θα του δώσει την ευκαιρία.

Δεν αποκλείεται να τον ρίξει στο ματς ως αλλαγή, προκειμένου μέσα από τα επίσημα να βρει τον καλό του εαυτό. Εχει και την ποιότητα, αλλά και την εμπειρία να το κάνει. Το μόνο που ίσως ν χρειάζεται να είναι το αγωνιστικό κίνητρο, το οποίο κακά τα ψέμματα, τα φιλικά δεν το δίνουν στο βαθμό που το έχει ανάγκη ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής για να αποδώσει υπό πίεση, ακόμα καλύτερα.

To Top