ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Φρέντι Αντού έφερε τα πάνω… κάτω στη νέα του ομάδα!

Ο, πριν από πολλά έτη, νέος Πελέ, που πέρασε κι ένα… εξάμηνο φεγγάρι στον Άρη, επιστρέφει στην Ευρώπη μηπως και μπορέσει να σώσει την καριέρα του.

Ο Φρέντι Αντού “πάτησε” τα 28 και θα ήθελε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην Πολωνία. Μόνο που άθελά του, έκανε άνω κάτω τον σύλλογο που έδειξε ενδιαφέρον.

Η πολωνική Σαντέτσια τον προσκάλεσε να δοκιμαστεί, χωρίς ωστόσο οι παράγοντές της να έχουν ενημερώσει τον προπονητή της ομάδας, Ράντοσλαβ Μροτσοκόφσκι, ο οποίος ξέσπασε σε δηλώσεις του:

«Είναι σαν φάρσα. Διαβάζω στα media πως θα δοκιμαστεί. Ρωτάω τον τεχνικό διευθυντή γιατί δεν με ενημέρωσε. Λίγο αργότερα μου έστειλε μήνυμα πως ο παίκτης θα δοκιμαστεί και το γνώριζαν όλοι. Μόνο ο προπονητής δεν ήξερε πως θα δοκιμαστεί. Όποιος και αν τον κάλεσε ας τον δοκίμαζε πρώτα. Ποιο είναι το νόημα να φέρουμε έναν τέτοιο παίκτη. Ο αθλητικός διευθυντής μιλάει για μάρκετινγκ. Ας φέρουμε τότε κι έναν freestyler».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φρέντι Αντού θα περάσει από ιατρικά δίχως να προπονηθεί προηγουμένως με την πολωνική ομάδα, ενώ αν τελικά υπογράψει στην Σαντέτσια, θα είναι η 14η ομάδα της καριέρας του.

To Top