ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Φυσέκης δίδαξε τα μυστικά του ποδοσφαίρου σε μικρούς μαθητές (photo)

Ολοκληρώθηκε το 10ήμερο αθλητικών δράσεων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και κατά τη χθεσινή, τελευταία ημέρα της διοργάνωσης ο πρώην τερματοφύλακας του Άρη, Γιάννης Φυσέκης, μίλησε για τα μυστικά του ποδοσφαίρου στους μαθητές του Δημοτικού σχολείου της Μαΐστρου.

Όπως αναφέρει το radiomax.gr: «Μία πάρα πολύ όμορφη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά φέτος έφτασε στο τέλος της.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και το τμήμα Ποδοσφαίρου του διοργάνωσε ένα 10ήμερο αθλητικών δράσεων όπου τα παιδιά από πολλά Δημοτικά Σχολεία της πόλης έπαιξαν, διασκέδασαν και έμαθαν.

Όλες αυτές τις ημέρες πέρασαν πολλοί ομιλητές, ενώ τα παιδιά μυήθηκαν στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο βόλεϊ, στο χάντμπολ και στο πινγκ πονγκ. Εκτός από τον Εθνικό στο 10ήμερο αυτό συμμετείχαν επίσης οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης και ο Αθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης (Tae Kwon Do).

Μάλιστα, κατά την χθεσινή τελευταία μέρα της διοργάνωσης, ομιλητής στα παιδιά του Δημοτικού της Μαΐστρου ήταν ο Γιάννης Φυσέκης (στην 2η παρουσία του στην διοργάνωση), ενώ το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης Νεκτάριος Κελεσίδης».

To Top