Ο Φώτσης για τον τελικό κυπέλλου με τον Άρη

Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας και… υπαρχηγός του Παναθηναϊκού, πίσω από τον Δημήτρη Διαμαντίδη, μίλησε στο Sport24.gr για τον τελικό κυπέλλου με τον Άρη. 

“Το θέλαμε πάρα πολύ. Ήταν πολύ δύσκολος αγώνας, με τον Ολυμπιακό που είναι πολύ καλή ομάδα. Μπήκαμε στο παιχνίδι συγκεντρωμένοι, από την αρχή δείξαμε ότι το θέλαμε. Είχαμε πολύ πάθος και τελικά πήραμε μία μεγάλη νίκη”, σχολίασε ο 32χρονος φόργουορντ και συνέχισε:

“Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται από μικρές λεπτομέρειες, ειδικότερα η μαχητικότητα και στο ποιος θέλει πιο πολύ τη νίκη. Αυτό φάνηκε από την ενέργεια που βγάλαμε, από την διάθεση στα ριμπάουντ και στις χαμένες μπάλες”.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στον μεγάλο τελικό της 9ης Φεβρουαρίου τον Άρη, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Ο Αντώνης Φώτσης δίνει το σύνθημα για μία ακόμα καλύτερη συνέχεια από τον Παναθηναϊκό…

“Ελπίζουμε να παίξουμε καλά και στον τελικό πλέον κόντρα στον Άρη, προκειμένου να φτάσουμε στον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Έχουμε όμως καιρό ακόμα γι’ αυτό το παιχνίδι”, επισήμανε ο άσος του Παναθηναϊκού.

To Top