Ο Χάαλαντ αποκάλυψε τον κανόνα του ποδοσφαίρου που θέλει να αλλάξει

Ο Νορβηγός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι Έρλινγκ Χάαλαντ παραδέχτηκε ότι θέλει να αλλάξει ένας ποδοσφαιρικός κανόνας που απλά… δεν καταλαβαίνει.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ «συστήθηκε» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην Premier League, αφού πέτυχε 51 γκολ σε 52 παιχνίδια την περασμένη σεζόν, όταν η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε ένα ιστορικό τρεμπλ. Αυτή τη σεζόν τα πράγματα δεν έχουν πάει τόσο καλά για τον θηριώδη φορ αν και παρά το γεγονός ότι έχασε 12 παιχνίδια με τραυματισμό κατάφερε να πετύχει 19 γκολ σε 24 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Νορβηγός διεθνής συμμετείχε πρόσφατα σε podcast της Μάντσεστερ Σίτι, κι αποκάλυψε ότι βρίσκει «ενοχλητικά» τα πλάγια άουτ και παραδέχτηκε ότι δεν κατανοεί πλήρως τους κανόνες σχετικά με αυτά. «Αυτό που με ενοχλεί είναι τα πλάγια άουτ», είπε χαρακτηριστικά. «Εγώ θα το άλλαζα αυτό. Θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον, αλλά χρειάζεται ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο για να κάνεις τις επαναφορές και δεν μπορείς να “κλέβεις” πολλά μέτρα, απλά δώσε ένα συγκεκριμένο σημείο και μπορείς να πας μόνο εκεί».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Σίτι είχε τιμωρηθεί για μια άστοχη επαναφορά κατά τη διάρκεια της νίκης της με 2-1 εναντίον της Λούτον τον Δεκέμβριο

To Top