Ο Χάαλαντ επιστρέφει στο Ντόρτμουντ ως αντίπαλος

Η επιστροφή του Έρλινγκ Χάαλαντ στη Βεστφαλία για να αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ και η αναμέτρηση της Μπενφίκα με τη Γιουβέντους ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του Champions League.

Σπουδαίες αναμετρήσεις συμπεριλαμβάνει το πρόγραμμα της Τρίτης (25/10), με το οποίο ανοίγει η αυλαία της πέμπτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.  

Πλούσιο θέαμα υπόσχονται Ντόρτμουντ και Μάντσεστερ Σίτι, με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να επιστρέφει στη Βεστφαλία για να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, σε ένα παιχνίδι ανάμεσα στις δύο πρώτες ομάδες του 7ου ομίλου. Στην άλλη «μάχη» για τον ίδιο όμιλο, Σεβίλλη και Κοπεγχάγη θέλουν να αυξήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης τους για την επόμενη φάση, με τον νικητή του αγώνα (αν υπάρξει) να εξασφαλίζει έστω τη παρουσία του στο Europa League. 

Η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου υποδέχεται στο «Ντα Λουζ» τη Γιουβέντους, σε μία αναμέτρηση όπου οι Λουιζιτανοί αν δεν χάσουν, εξασφαλιζουν τα νοκ άουτ. Οι «γκαλάκτικος» της Παρί Σεν Ζερμέν αναμετρώνται εντός έδρας με την ευχάριστη έκπληξη, Μακάμπι Χάιφα. 

Η Μίλαν αντιμετωπίζει στο Ζάγκρεμπ τη σκληροτράχηλη Ντινάμο, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του 5ου ομίλου, αλλά βαθμολογικά κοντά σε Σάλτσμπουργκ και Τσέλσι που αγωνίζονται στην Αυστρία. 

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης, έχει ταξιδέψει στη Γερμανία για να παίξει με τη Λειψία, με τους γηπεδούχος να «καίγονται» περισσότερο για τους τρεις βαθμούς. Στο άλλο παιχνίδι για τον 6ο όμιλο, Σέλτικ και Σαχτάρ Ντονέτσκ αναμένεται να παίξουν «τα ρέστα» τους για μία καλύτερη θέση στη τελική βαθμολογία. 

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα: 

5ος όμιλος 

19.45 Σάλτσμπουργκ – Τσέλσι 

22.00 Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μίλαν 

Βαθμολογία: Τσέλσι 7, Σάλτσμπουργκ 6, Μίλαν 4, Ντινάμο Ζάγκρεμπ 4. 

6ος όμιλος 

22.00 Σέλτικ – Σαχτάρ Ντονέτσκ 

22.00 Λειψία – Ρεάλ Μαδρίτης 

Βαθμολογία: Ρεάλ Μαδρίτης 10, Λειψία 6, Σαχτάρ Ντονέτσκ 5, Σέλτικ 1. 

7ος όμιλος 

19.45 Σεβίλλη – Κοπεγχάγη 

22.00 Ντόρτμουντ – Μάντσεστερ Σίτι 

Βαθμολογία: Μάντσεστερ Σίτι 10, Ντόρτμουντ 7, Σεβίλλη 2, Κοπεγχάγη 2. 

8ος όμιλος 

22.00 Μπενφίκα – Γιουβέντους 

22.00 Παρί Σεν Ζερμέν – Μακάμπι Χάιφα 

Βαθμολογία: Παρί Σεν Ζερμέν 8, Μπενφίκα 8, Γιουβέντους 3, Μακάμπι Χάιφα 3.

To Top