Ο Χάμες Ροντρίγκες στη Ρεάλ!

Στη Ρεάλ Μαδρίτης θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν ο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στη Βραζιλία. Ο πρώτος σκόρερ του Μουντιάλ, απασχολούσε έντονα τις τελευταίες ημέρες τους πρωταθλητές Ευρώπης, οι οποίοι σύμφωνα με το “RMC” τα βρήκαν με τη Μονακό.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι στον παίκτη έχει γίνει πρόταση για πενταετές συμβόλαιο, ενώ οι ετήσιες απολαβές του θα είναι στα 8 εκατ. ευρώ. Ο Κολομβιανός από την πλευρά του είχε ενημερώσει τους ιθύνοντες των Μονεγάσκων ότι θέλει να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης και τελικά η επιθυμία του θα πραγματοποιηθεί.

Όσο για το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να αγγίξει τα 85 εκατ. ευρώ. Τόσο ήταν το ποσό που προσέφερε η Ρεάλ στη Μονακό, αφήνοντάς τη να το σκεφτεί μερικές μέρες. Ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ σύμφωνα με πηγές κοντά στον σύλλογο έλεγε πως “είναι απίθανο να αρνηθώ, ειδικά από τη στιγμή που μέσα σε έναν χρόνο θα πάρουμε 40 εκ. ευρώ περισσότερα” με αποτέλεσμα να ανάψει τελικά το πράσινο φως και να αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του 23χρονου.

Πηγή: sport24.gr

To Top