ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Χάνλαν αποχαιρετάει τον Άρη και τον κόσμο του μέσα από το PRESSARIS: “Πάντα στην καρδιά μου”! (photo-video)

Ο κύβος ερρίφθη! Ο Ολιβιέ Χάνλαν μπορεί να λογίζεται πλέον παίκτης της Βαλένθια, κλείνοντας (πρόωρα) ως πρώτος σκόρερ της Basket League τον πετυχημένο κύκλο του στον Άρη!

Από τη μεταγραφή θα επωφεληθεί και ο Άρης, καθώς ο σύλλογος θα γλιτώσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Ο Χάνλαν αποφάσισε πως δεν μπορεί να πει “όχι” στην προοπτική να αγωνιστεί στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Μπορεί στη διάρκεια της σεζόν να απέρριψε προτάσεις από άλλες ομάδες Ευρώπης (Γαλλία, Ιταλία και όχι μόνο), ωστόσο η πρόταση της Βαλένθια ήταν άκρως δελεαστική για τον ίδιο και παράλληλα κάνει την απόφαση πιο εύκολη από το γεγονός πως οι Ανδαλουσιανοί θα πληρώσουν και τον Άρη.

Στόχος του ήταν να αγωνιστεί στο ισπανικό πρωτάθλημα, προς αυτήν την κατεύθυνση μάλιστα στο προηγούμενο διάστημα προχώρησε στην τακτοποίηση των γραφειοκρατικών διαδικασιών για την έκδοση διαβατηρίου Κοτονού.

Ο Χάνλαν πριν πετάξει για την Ισπανία το μεσημέρι της Τρίτης, αποχαιρέτησε μέσα από το PRESSARIS τον Άρη και τον κόσμο του! “Θέλω να ευχαριστήσω όλους, το κλαμπ, τον κόσμο, τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή, όλους όσοι με βοήθησαν! Θα τους θυμάμαι για πάντα, ο Άρης και ο κόσμος του θα είναι πάντα στην καρδιά μου”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Στο αεροδρόμιο των συνόδευσαν οι εκπρόσωποι του Σήφης Καλλέργης (μαζί του διακρίνεται στη φωτογραφία) και Σπύρος Καλλέργης. Ο Χάνλαν δεν έκρυψε την χαρά του για τη νέα σελίδα στην καριέρα του, αλλά και το μεγάλο δέσιμο που απέκτησε με τον μπασκετικό Αυτοκράτορα, πριν μπει στο αεροπλάνο την νέα του μπασκετική στέγη.

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PRESSARIS.gr (@pressarisgr)

To Top