ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Χάντερ στο μεταγραφικό κάδρο, βλέπει κι άλλες περιπτώσεις ο Άρης

Ο Άρης θέλει ένα “3αρι” για να ενισχύσει το ρόστερ του, ο Γιάννης Καστρίτης μελετά διάφορες περιπτώσεις παικτών για την θέση κι ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν ο Αρ Τζέι Χάντερ.

Ο 28χρονος φόργουορντ έχει περάσει από το ΝΒΑ και την G League ενώ τις σεζόν 2019/20 και 2020/21 αγωνίστηκε στην Τουρκία, στην Τουρκ Τέλεκομ (9,8 πόντους ανά ματς) και στη Γαλατά αντίστοιχα (9 πόντους ανά ματς). Την σεζόν 2021/22 μετακόμισε στην Αυστραλία, στους Σίνδει Κινγκς. Το τελευταίο του ματς, εκεί, ήταν τον Γενάρη του 2022. Ενας τραυματισμός τον άφησε εκτός για το επόμενο διάστημα, αλλά πλέον έχει επανέλθει, ξεκινώντας προπονήσεις στις ΗΠΑ.  Το ρεκόρ καριέρας του ήταν το 2018, όταν πέτυχε 48 πόντους σε ματς της G League.

Η αποχή του κι αυτό το πρόβλημα τραυματισμού από το οποίο είχε ταλαιπωρηθεί ο παίκτης, είναι από τα θέματα που προβληματίζουν.

Βέβαια είναι μια περίπτωση που θυμίζει… Τζέιμς Κέλι γιατί αν δεν είχε τον σοβαρό τραυματισμό θα είχε ομάδα, μια και είναι πολύ καλός παίκτης με καλό βιογραφικό. Είναι γεγονός ότι προτάθηκε, αλλά το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν έχει γίνει επαφή Άρη και πλευράς παίκτη για να προχωρήσει το θέμα.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο οι κιτρινόμαυροι βλέπουν κι άλλες περιπτώσεις.

 

To Top