ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Χάρελ έβαλε το δικό του λιθαράκι, μετά τον… θαυματουργό Τολιόπουλο

Ο Βασίλης Τολιόπουλος έστρεψε πάνω του όλα τα βλέμματα και τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι απολύτως φυσιολογικό, αφού ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής κι αυτός, που έκρινε τον προημιτελικό. 

Οι περισσότεροι παίκτες του Άρη βρέθηκαν σε μέτρια ή κακή βραδιά, αλλά υπήρξαν κι αυτοί που είχαν σημαντική συμβολή στην επικράτηση επί του συμπολίτη.

Στην κατηγορία αυτή ανήκει ο Ρόνι Χαρέλ. Μπορεί να μην έπιασε την απόδοση του αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ και να παρασύρθηκε κι αυτός από την γενική μετριότητα στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης, όμως είχε τη δική του συνεισφορά στην πρόκριση.

Ο Αμερικανός φόργουορντ έκανε αρκετή δουλειά και στις δυο πλευρές του παρκέ. Ήταν ο μοναδικός παίκτης-πλην Τολιόπουλου- που τελείωσε το παιχνίδι με διψήφιο αριθμό πόντων. Μέτρησε 11 (2/2 β., 3/4 δπ., 1/4 τρ.), προσθέτοντας τέσσερα ριμπάουντ (καλύτερος ριμπάουντερ μαζί με τον Μπλούμπεργκς), τέσσερις ασίστ (καλύτερος πασέρ του Άρη), δύο κλεψίματα, ένα κόψιμο και δύο λάθη, σε 33:42, τα περισσότερα λεπτά από κάθε άλλον παίκτη των κιτρινόμαυρων.

Όπως πάντα έβγαλε πολλές άμυνες, πιέζοντας με κάθε τρόπο τους αντιπάλους και στο τέλος της βραδιάς ήταν ο δεύτερος πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας (16 βαθμούς), πίσω από τον θαυματουργό γκαρντ του Άρη.

To Top