ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Χάρελ… απογείωσε τα νούμερα του και καταγράφει ρεκόρ!

Ο Ρόνι Χαρέλ έχει “απογειώσει” τα νούμερά του στα τελευταία παιχνίδια του Άρη στην Basket League, υπερδιπλασιάζοντας τους μέσους όρους του στο σκοράρισμα και είναι από τους βασικούς πυλώνες του νικηφόρου σερί που έχει η ομάδα εντός των συνόρων.

Ο Αμερικανός φόργουορντ σημείωσε 16 πόντους στην εκτός έδρας νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, είχε 15 στην εντός έδρας επικράτηση επί του Κολοσσού, πέτυχε 10 στο “διπλό” στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό και πρόσθεσε 21 στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, επίδοση που αποτελεί ατομικό ρεκόρ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αυτό σημαίνει ότι σκοράρει 15,5 πόντους, κατά μέσο όρο στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις κι ενώ νωρίτερα μετρούσε 6,6 πόντους, ανά παιχνίδι.

Η τεράστια βελτίωσή του είναι ένας από τους σημαντικούς παράγοντες τόσο της εικόνας, που παρουσιάζουν οι κιτρινόμαυροι όσο και του σερί, που “τρέχουν”.

Να σημειωθεί ότι ο Χαρέλ έχει χάσει μόνο ένα παιχνίδι στη φετινή Α1, αυτό κόντρα στην Καρδίτσα στη θεσσαλική πόλη, στη μοναδική ήττα του Άρη στο πρωτάθλημα μέσα στο 2024.

To Top