Ο Χάρης Παυλίδης για τη διάλυση του πόλο του Άρη!

Ο Χάρης Παυλίδης δεν κρύβει την αγάπη του για τον Άρη, δηλώνει οπαδός του συλλόγου. Εκεί από το 1978, από το κολυμβητικό τμήμα κι έπειτα μεταπηδώντας σε αυτό της υδατοσφαίρισης, μέχρι το 1991 όταν πήγε στον Ολυμπιακό, έζησε στιγμές δόξας και τώτα πονά για την κατάντια του «κιτρινόμαυρου συλλόγου».

«Τι να πω, να φανταστείτε δεν είχα κουράγιο να διαβάσω καν την είδηση. Είναι ντροπή να διαλύεται ένα τμήμα που έχει χαρίσει τόσες πολλές και σημαντικές επιτυχίες στον Αρη. Μετά το μπάσκετ, το τμήμα πόλο ήταν κατά τη γνώμη μου το πιο σημαντικό στον Ερασιτέχνη», δήλωσε στο Sentragoal ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού και πρόσθεσε.

«Ο Άρης είναι η ομάδα μου, είμαι οπαδός το συλλόγου, εκεί είναι η οικογένειά μου. Θυμάμαι, υπήρχαν εποχές που μια 50άρα πισίνα δεν αρκούσε για την καθημερινή προπόνηση των παικτών στα τμήματα υποδομής.

Αν μη τι άλλο θα έπρεπε να υπάρξει μια λύση, μια άλλη αντιμετώπιση, να διατηρηθεί το τμήμα, με την ελπίδα να καλυτέρευαν τα πράγματα στο Ερασιτέχνη. Αλλά, όλα είμαι αλληλένδετα. Δεν βλέπετε τι συμβαίνει στον ποδοσφαιρικό Άρη;

Είναι πολύ άσχημο που έφυγε από την προεδρία του Ερασιτέχνη ο Χάρης Παπαγεωργίου, πονά για τον Άρη και πιστεύω ότι μπορούσε να δώσει μια λύση».

To Top