ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Χένες μιλάει για την φυλακή

Ο πρώην πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου,  Ούλι Χένες εξέτισε περίπου το μισό της ποινής και σε συνέντευξή του μιλάει για το πως έζησε στην φυλακή.

«Τα πηγαίνω καλά, πλέον πρέπει να απελευθερώσω και το μυαλό μου. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς τα τελευταία δύο χρόνια επηρέασαν τη σκέψη μου, όχι μόνο το διάστημα της φυλακής, αλλά και πριν από αυτό.  Ξυπνούσα στις πέντε το πρωί πηγαίνοντας στη δουλειά και τα απογεύματα επέστρεφα κατά τις επτά και έπαιζα λίγο πινγκ πονγκ. Ήταν πάρα πολύ καλό που περνούσα χρόνο στην έδρα της Μπάγερν.  Ήταν κάτι διαφορετικό από το να είσαι πίσω από τα κάγκελα. Η εναλλακτική λύση θα ήταν να περνάω τον χρόνο μου πακετάροντας συσκευασίες οδοντόκρεμας» ανέφερε ο Χένες στην εφημερίδα «Bild» και συνέχισε λέγοντας.

«Θα πάω ως ελεύθερος άνθρωπος, ιδιωτικά. Μέχρι τώρα μου απαγορευόταν. Μου επέτρεπαν να πηγαίνω μόνο στο μπάσκετ κι εκεί έπρεπε να κάθομαι στις πίσω σειρές. Πραγματικά ανυπομονώ να δω ξανά από κοντά ένα ματς. Πλέον δεν θέλω φωτογράφους μπροστά από το σπίτι μου και να έχω τον συνεχή φόβο ότι θα κρύβεται ένας παπαράτσι πίσω από τα δέντρα όταν πηγαίνω μία βόλτα με τη γυναίκα μου. Δεν έχω πλέον κανέναν ρόλο στη Μπάγερν. Δεν είμαι ο πρόεδρός της, δεν είμαι τίποτα» κατέληξε.

Πηγή: thessports.gr

To Top