Ο Χαβίτο επιστρέφει στον… τόπο του εγκλήματος!

Έξι χρόνια και τέσσερις μήνες μετά την τεράστια πρόκριση του Άρη στους ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ χάρη στο δικό του γκολ, ο Χαβίτο επιστρέφει την Κυριακή, στο “Λα Ρομαρέδα” ως παίκτης της Αλκορκόν για να αντιμετωπίσει τη Σαραγόσα. Οι Αστουριανοί δεν έχουν ξεχάσει τη “ζημιά” που έπαθαν από τους κίτρινους εκείνη τη βραδιά του Οκτώβρη του 2007 όπου παρά τη νίκη τους με σκορ 2-1 έμειναν εκτός διοργάνωσης και μνημονεύουν την επιστροφή του “δήμιου” τους. 

Η ισπανική ιστοσελίδα heraldo.es που εδρεύει στην Αραγονία, περιοχή, στην οποία βρίσκεται η Σαραγόσα μνημονεύει την απίστευτη πρόκριση του Άρη επί της Σαραγόσα που εκείνη τη χρονιά ήταν το φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης, έχοντας μπάτζετ περίπου 120 εκ. ευρώ! Όπως αναφέρει, πέντα λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι στη θέση του Κάλβο, ο Χαβίτο ισοφάρισε το γκολ του Ολιβέιρα, στέλνοντας τους κίτρινους στους ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Ο αποκλεισμός εκείνος στοίχισε αρκετά στη Σαραγόσα, η οποία στο τέλος της σεζόν υποβιβάστηκε στη Σεγούντα Ντιβιζιόν και έκτοτε δεν μπόρεσε να σηκώσει κεφάλι.

Ο Χαβίτο θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Σαραγόσα την προσεχή Κυριακή σε αγώνα της δεύτερης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος και ο εφιάλτης εκείνης της βραδιάς επιστρέφει για τους φίλους της ισπανικής ομάδας.

To Top