ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Χαμζά Γιουνές σκόραρε με την… καρδιά του!

Φρόντισε να προειδοποιήσει! Έστειλε αρχικά τη μπάλα στο δοκάρι με το κεφάλι κι αφού ένα λεπτό αργότερα είδε πως με το κεφάλι δεν θα την έβρισκε όπως ήθελε, την “κάρφωσε” με στο στήθος!

Μία επαφή, ένα μοναδικό σεντερφορίσιο γκολ! Ότι ακριβώς χαρακτηρίζει τον 32χρονο Τυνήσιο φορ, που ήρθε στον Άρη για να επαναλάβει ότι και πριν δύο χρόνια. Να πετύχει δηλαδή 19 γκολ στο πρωτάθλημα. Το έκανε έχοντας μέτριους παίκτες στο πλευρό του, γιατί όχι και φέτος, από τη στιγμή που η ποιότητα δίπλα του… ξεχειλίζει.

Το είχε ανάγκη και το πέτυχε. Θα μπορούσε να το κάνει και στη Λαμία, αν δεν του ακύρωναν το γκολ που πέτυχε με κεφαλιά στο πρώτο ημίχρονο.

Το ήθελε, διότι με αυτό “τρέφεται” ένας φορ. Μόνο όταν βλέπει τη μπάλα να καταλήγει από δική του προσπάθεια στα αντίπαλα δίχτυα.

Η διακοπή θα τον βοηθήσει σημαντικά. Θα του δοθεί η ευκαιρία να δουλέψει ακόμα περισσότερο, να βρει την χημεια με τους με τους συμπαίκτες του και να είναι πιο ενεργός στο ματς.

Το σημαντικότερο όλων όμως, είναι πως απέδειξε χθες πως είναι ένας “killer” στην αντίπαλη περιοχή. Πήρε ψυχολογία, ανέβασε στα ύψη την αυτοπεποίθησή του.

To Top